Výroba přívěsů na míru

Výroba přívěsů na míru

Přestože na ně na dálnicích často nadáváme, nákladní auta nám v mnohém značně ulehčují život. K tomu, abychom služby nákladních aut využili, nepotřebujeme být hned vlastníky firem s autodopravou. Značně ulehčit život nám může nákladní doprava například při stěhování. Také za to, že máme zboží objednané z e-shopu do tří dnů před našimi dveřmi, vděčíme často nákladní dopravě. Právě ta je totiž zásadním pomocníkem při převážení velkého množství zásilek v krátkém čase přímo ke spotřebitelům.

Aby však mohlo nákladní auto plnit svou funkci, potřebuje především velký úložný prostor v podobě návěsu či přívěsu. Teprve po jejich napojení na tahač může vzniknout vysoce efektivní dopravní prostředek, kterému říkáme „náklaďák“.

Na trhu dnes najdeme celou řadu přívěsů, které se liší jak výrobcem a cenou, tak také účelem využití. Abychom totiž mohli využít všech benefitů, které daný přívěs nabízí, měli bychom jej vybírat na míru nákladu, který v něm budeme převážet. Jedno z nejzákladnějších rozdělení přívěsů je na ty, které jsou určeny na převážení sypkého nebo tekutého a které pevného materiálu. Ani tady však škála možností využití nekončí. Jiný typ přívěsu si žádá například přeprava aut a jiný přívěs vybereme zase pro převoz elektrocentrál a jiných agregátů.

 

Firma Přívěsy – RS je malá ale šikovná, ryze česká firma, která se zabývá výrobou, přestavbou a prodejem přívěsů. Na trhu společnost působí již od roku 1998 a za sebou nechala spoustu spokojených zákazníků, kteří se k využívání jejich služeb neustále vrací. Právě díky používání homologovaných dílů a kvalitních materiálů i při zakázkové výrobě, dokáže firma uspokojit i ty nejnáročnější klienty. Vedení firmy zúročuje dlouhodobě nabývané zkušenosti z praxe dopravců a řidičů. Výrobou nových přívěsů, návěsů a nástaveb standardních plachtových , skříňových ,mrazících zdaleka nekončí služby firmy. Vývoj a výroba podvozků pro různé agregáty, jako asfaltovací zařízení, světelné věže , katry na dřevo , kompresory, elektrocentrály, atrakce , speciální přívěsy pro doly nebo i pro převoz helikoptér na letišti.
Provedla i úprava přívěsu pro převoz závodních speciálů pro Dakar atd., to je jen průřez zakázkové výroby. Poskytuje služby na opravy a hlavně se orientuje na přestavby přívěsných vozidel . Kdy z nevyužívaného dopravního prostředku , změní přestavbou a individuálním schválením na vozidlo, které se bude moci zase naplno používat . Tím provozovatel ušetří před nákupem nového, někdy i 2/3 pořizovací ceny. Zabývá se i individuálním schvalováním dovezených, upravených přípojných vozidel a také poradenským servisem při jejich opravách, úpravách a přestavbách.
Pomáhá a radí i samovýrobcům přívěsů ,kteří se v první fázi vrhnou do boje s úředními postupy a v druhé zjistí, že až tak jednoduché to není.
Pokud si proto nejste jisti, jaký přívěs nebo návěs, od 750kg až do 40 000kg, je pro vaše potřeby ten pravý, neváhejte se na firmu obrátit.