Kompletní podlahářské práce s více něž desetiletou praxí

Kompletní podlahářské práce s více něž desetiletou praxí

Naprostým základem každého bydlení je kromě samotné střechy nad hlavou také dobře zvolená podlaha. Chodíme po ní každý den, měla by být tedy příjemná a tichá na došlap, pěkně vypadat, dlouho vydržet a vyžadovat minimální péči. Každá domácnost a místnost je ale jiná a hodí se k ní různé typy podlahy. Jak vybrat tu pravou? Můžete si nechat poradit od známých, pročítat internetová fóra a články, nikdo vám však neporadí tak, jako zkušený odborník. Jakub Radiměřský je špičkou ve svém oboru, podlahám všeho druhu se věnuje přes 10 let. Jeho firma nabízí komplexní podlahářské práce, výběr podlah různých materiálů, vzorů i cenových kategorií, a především profesionální služby a rady. Ač sídlí JK Podlahy v Jihomoravském kraji, jejich služby jsou dostupné po celé republice.

Cesta k vaší nové podlaze je daná – firma zdarma provede zaměření a cenovou kalkulaci, v daný termín připraví a vyrovná povrchy, doveze potřebný materiál, podlahu včetně všech komponentů namontuje, uklidí po sobě a finální produkt předá natěšeným zákazníkům. Pokud si nevíte rady s výběrem vhodné podlahy do vaší domácnosti, můžete firmu kontaktovat a nechat si poradit. Máte z čeho vybírat, společnost nabízí plovoucí podlahy, PVC krytiny, koberce, vinylové, dřevěné, bambusové i korkové podlahy, parkety či linoleum.

Jako podlahová krytina do domácností je v současné době velmi oblíbený cenově dostupný vinyl. Vinylové podlahy jsou k dostání v široké paletě stylů a dekorů, můžete si tak dopřát imitaci nejrůznějších odstínů a typů dřeva, kamene či keramických obkladů. Vinyl nevyžaduje náročnou péči, je odolný vůči vlhkosti a hodí se i do místností s vysokým provozem, jeho použití je vhodné také do kuchyní a koupelen, kde oceníte jeho protiskluznost. Tento materiál je odolný vůči škrábancům, odírání a skvrnám, a je proto ideální do domácností s mazlíčky.

Generacemi ověřeným a nadčasovým materiálem je samozřejmě dřevo. Svými izolačními vlastnostmi zajišťuje pocit tepla a jeho dlouhou životnost překoná málokterý materiál. Asi nejčastěji se setkáváme s parketami, tedy kusy opracovaného tvrdého dřeva určeného ke skládání do parketového vzoru nebo do mozaiky. Na parkety se většinou používají tvrdší dřeviny jako je dub, jasan nebo ořech, vyrábějí se buď jednovrstvé, nebo vícevrstvé.

Dalším oblíbeným materiálem je PVC neboli polyvinylchlorid, který je často zaměňován s vinylem. Zatímco vinyl je ale tvrzený, PVC je měkčené, a koupíte ho tedy v rolích. Opět je možný výběr z široké škály vzorů, jedná se o cenově velmi dostupný odolný materiál. Firma nabízí kromě instalace podlah také jejich hloubkové čištění a renovaci. Provádí vyčištění malých domácích prostorů až po údržbu a renovaci podlah průmyslových objektů za použití mechanického a chemického čištění, broušení a následné aplikace ochranných nátěrů, impregnace či vosku.