Podpořte své zdraví přírodními doplňky stravy ze SVEZDRAVI.CZ

Podpořte své zdraví přírodními doplňky stravy ze SVEZDRAVI.CZ

Vše, co potřebujeme pro své zdraví nám nabízí příroda a my to musíme umět jen využít. Vždyť již před tisíci lety uměla čínská medicína využívat látky, které vyspělé země teprve objevují a znala jejich léčivé účinky. Nechte tedy přírodu, ať vám s vašimi problémy pomůže a spolehněte se na stovky let osvědčené metody.

Velký výběr přírodních doplňků stravy najdete na e-shopu Své zdraví (svezdravi.cz). Najdete tu jak doplňky pro sportovce určen především pro kloubní výživu, tak i přípravky určené na podpoření imunitního sytému nebo regeneraci jater. Játra jsou jedním z nejdůležitějších orgánů v našem organismu. Plní velké množství funkcí, nezastupitelnou roli mají v procesu odbourávání škodlivin tzv. detoxikaci. Podílejí se také na látkové přeměně sacharidů a hrají významnou roli v udržování silné koncentrace cukru. Vlivem nevhodného životního stylu, stresu ale i konzumace alkoholu jsou játra často oslabována a poškozována. Proto je jejich činnost potřeba co nejvíce podpořit a pomáhat jejich funkci a regeneraci. K tomu je již dlouhá staletí využívána bylina jménem Ostropestřec mariánský. Po celou tuto dobu jsou pozorovány pozitivní účinky této byliny především při problémech spojených s léčbou jaterních onemocnění a chorob žlučníku.

Přípravků vhodných na podporu imunitního systému existuje celá řada. Pojďme si tedy jako příklad toho, jak přírodní látky fungují ukázat Reishi, jednu z nejvíce užívaných medicinálních hub, která je pro své vitalizující účinky využívána v čínské medicíně už po tisíciletí. Reishi dokáže aktivizovat imunitní reakce organismu, přispívá k udržení normální funkce oběhového systému. Zároveň pomáhá k udržení normální hladiny cholesterolu přírodní cestou. Jakmile se začnete o přírodním látky zajímat více do hloubky, objevíte jich celou řadu, a zjistíte, která nejvíce pomáhá, na jaké obtíže. Nebojte se to proto vyzkoušet, nic tím ztratit nemůžete, a naopak získáte pevné zdraví.