Prodej živých ryb po celý rok

Prodej živých ryb po celý rok

Společnost RYBASPOL sídlí v Bravanticích na severní Moravě a zákazníci ji znají především jako prodejce živých ryb, rybích výrobků a krmiv pro zvířata. Vznikla v roce 1994 a jejím cílem je poskytovat kvalitní služby pro všechny odběratele.

Celý rok mohou zájemci přijíždět na adresu Bravantice 235 a nakupovat živé ryby. Na své si přijdou milovníci kaprů, pstruhů, pstruhů lososovitých, amurů, sumců i jeseterů. Na požádání pracovníci firmy ryby usmrtí a vykuchají, takže jsou zcela připravené na další úpravu. Prodejna je otevřena každý všední den od 08. do 15. hodiny. RYBASPOL prodává kapry a další ryby také v rámci předvánoční nabídky, a to nejen v sídle firmy, ale i na dalších místech v Ostravě. Stačí hledat na jejích webových stránkách, kde jsou konkrétní prodejní stánky s označením živé ryby prodej. Kromě ryb si zákazníci zpravidla odvážejí i vánoční stromečky.

RYBASPOL je také dodavatelem mraženého masa a krmiv pro zvířata českých a zahraničních značek, jako například CD, Fitmin, Faraon, Delikan, Brit, Bono, Josera, Magnum, Whiskas, Chicopee, Kitekat a Pedigree. Některé druhy zboží jsou rozváženy zdarma, do balíku lze přibalit i další sortiment, hmotnost zásilky však nesmí přesáhnout 31 kilogramů. Krmivo si lze objednat nejen pro psy a kočky, ale také pro ptáky, hlodavce, terarijní zvířata a rybičky. Na e-shopu RYBASPOLU nakoupí i majitelé rybníků a rybáři krmiva na výkrm kaprů, pstruhů, jeseterů a sumců, a rovněž vnadící směsi.

A protože si rybáři, chalupáři a chataři ulovené ryby často grilují, mohou si do pomyslného elektronického košíku vložit také dřevěné uhlí nebo grilovací brikety, aby byl jejich nákup úplný.

Nabídku pro potravinářské a průmyslové podniky RYBASPOL rozšířil o ocelové a plastové zásobníky, které lze využít na pitnou i užitkovou vodu.