Účetnictví bez starostí

Účetnictví bez starostí

Vedení účetnictví je činností, která mnohým lidem činí vrásky a není se čemu divit. České účetní standardy a zákony o účetnictví jsou obsáhlé a většině lidí se do jejich studia přirozeně nechce. Chyby v účetnictví však vedou k velkým problémům, kdy ve finále můžete přijít o spoustu peněz. Pokud se v této oblasti příliš nevyznáte, raději si najděte spolehlivého účetního, který vám s daněmi i účetnictvím pomůže a vám tak zbude více času pro vaši firmu a podnikání.

Podnikáte-li v okolí Opavy, Ostravy, Krnova či Bruntálu a potřebujete-li zpracovat účetnictví, mzdovou agendu nebo daňové přiznání, neváhejte se obrátit na účetní kancelář Moniky Rajské v Opavě, která má dlouholetou praxi v oblasti ekonomiky OSVČ a firem, která sahá až do roku 1994. Zabývá se účetnictvím pro firmy, ať už pro ty malé, tak i pro velké, nabízí poradenství ale také všem osobám samostatně výdělečně činným (OSVČ) a právnickým osobám (s.r.o., o.s., společenstvím vlastníků, neziskovým organizacím). Služby daňová přiznání Opava jsou poskytovány i podnikatelům. Pokud podnikáte, firma vám zajistí vedení daňové evidence zpětně za celý uplynulý rok včetně zpracování daňového přiznání a přehledů pro zdravotní pojišťovnu a správu sociálního zabezpečení.

Vedení daňové evidence účetní kancelář Moniky Rajské zpracovává v účetním softwaru Stereo, který je velice rychlý, efektivní a v souladu se zákony. Pokud se tedy sami v účetnické agendě příliš neorientujete, rozhodně se vyplatí si najmout zkušenou firmu, která se vám o účetnictví postará a vy tak budete mít klidné spaní. Kromě výše zmíněného vám firma poskytne zpracování předaných účetních dokladů, vyhotoví vám přehledy podle vašich přání. Poradí si se zpracováním daňového přiznání k DPH, souhrnných hlášení a přehledů v režimu přenesené daňové povinnosti. Dále nabízí službu zpracování daňového přiznání k dani z příjmu včetně rozvahy, výsledovky, přílohy a přehledů o příjmech a mnoho dalšího. Výhodou je bezesporu to, že předání veškerých dokladů může probíhat i v sídle vaší společnosti.