Penzion Podveský mlýn je ideální na dovolenou s dětmi

Penzion Podveský mlýn je ideální na dovolenou s dětmi

Na poslední chvíli přemýšlíte, kam se vydat s rodinou na letní dovolenou? Se zahraničím se situace každý den mění a nikdo neví, kam se zítra bude a nebude dát jet. Využijte proto situace a procestujte letos pořádně naše luhy a háje, můžou toho nabídnout opravdu hodně. Pokud si nevíte rady, kam jet, zkuste vybírat podle ubytování, konec konců, všude je pěkně a všude je něco k vidění. Volné pokoje během prázdnin má rodinný penzion Podveský mlýn. Najdete ho v západních Čechách, šest kilometrů od Domažlic, mezi chodskými vesnicemi Mrákov a Tlumačov.

Ubytování Tlumačov, Podveský mlýn leží v klidné lokalitě u rybníčku a nabízí pohodlné ubytování v pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a lednicí. K penzionu patří také restaurace, kde máte možnost polopenze a nemusíte si tak dělat starosti s tím, kde se najíte. V penzionu najdou vyžití děti i jejich rodiče. Pro dospělé je tu pro ideální relaxaci wellness centrum s finskou saunou, soláriem a masážemi. Děti si zase užijí krytý bazén a venkovní hřiště.

Ani v okolí není na možnosti výletů a aktivit nouze. Penzion se nachází v Pošumaví, v regionu Chodů a tajemných hraničních hvozdů Českého lesa. Asi hodinu pěšky od penzionu se nachází přírodní koupaliště Lomeček. Pod jeho hladinou je umístěna největší podvodní hladina, ze které vidíte podvodní svět jako na dlani. Ti odvážnější se tu poté mohou naučit potápět, v pod vodou se nachází umělý vrak lodi a jeskyně. Když už budete v tomto regionu neměli byste vynechat ani návštěvu hlavního města Chodska, Domažlic, s jeho svéráznou architekturou a jedinečnými zvyky a tradicemi. Okolí je také jako dělané pro kratší i delší turistické výlety a na své si přijdou i cyklisté. Jisté však je, že na Chodsku se nudit nebudete a budete se rádi vracet do pohodlného penzionu, kde budete mít připravenou večeři, odpočinek ve wellness a pohodu na pokoji.