S Konektou není modernizace výtahů vůbec složitá

S Konektou není modernizace výtahů vůbec složitá

Zaseknout se ve starém výtahu, marně se snažit volat o pomoc, a nakonec si projít složitým vyprošťováním. To je noční můra mnohých. Některé výtahy v bytových domech ale i kancelářích vypadají, že své lepší časy zažily už dávno, často jsou mimo provoz a člověk snad už ze zvyku raději chodí po schodech. Pokud je to problém i vašeho objektu a jste z Brna nebo okolí, řešení vašeho problému se starým výtahem je velmi snadné. Stačí se ozvat ryze české, přímo brněnské firmě Konekta výtahy. Tato firma s více než dvacetiletou tradicí nabízí kompletní servis osobních i nákladních výtahů, pro své zákazníky zajišťuje non stop dispečink, provádí opravy, rekonstrukce i zhotovení nových výtahů.

Co se týká modernizace výtahů, nabízí Konekta možnost zvětšení kabiny výtahu, vyšší rychlost jízdy nebo rozšíření vstupu do výtahu. U komplexní výměny výtahu odstraní veškerá bezpečnostní rizika na technologii výtahu. Modernizace provádí především v bytových domech. S modernizací se pojí i další práce jako je opláštění výtahové šachty, natěračské práce nebo stavební a zámečnické práce spojené s výměnou výtahu, které firma také zajistí. Dále Konekta provádí také střední opravy výtahů osobních i nákladních, které zahrnují výměnu elektroinstalace, generální opravu stroje a výměnu dveří, kabin a podobně.

Pokud potřebujete zajistit výtah úplně nový také se můžete na firmu obrátit. Zajistí vypracování projektové dokumentace, dokumentace pro stavební povolení a následný inženýring včetně vyřízení stavebního povolení a samotné stavby nového výtahu včetně dodávky šachty pro výtah. Servis zajišťovaný firmou pro její stálé zákazníky zahrnuje pravidelné odborné prohlídky, odborné zkoušky, inspekční prohlídky, preventivní údržbu a školení dozorců výtahů.