Stavební nářadí a doplňky

Stavební nářadí a doplňky

Stavby a rekonstrukce patří mezi činnosti, ke kterým zpravidla potřebujete celou řadu stavebního náčiní, různých doplňků a nářadí. Pokud jste domácí kutil, je předem zcela jasné, že nebudete mít doma k dispozici každou stavební techniku, obzvláště tu, co je finančně velice nákladná a nepotřebujete ji používat často. Mnoho z těchto stavebních strojů lze různými způsoby nahradit, v některých případech to však to není snadno proveditelné a stálo by vás to ve finále akorát mnoho času i energie. I v případě, že jste stavební firma či živnostník v tomto odvětví, je možné, že některé druhy nářadí nebo strojů, které nemají každodenní využití, nemáte ve svém vlastnictví.

Pokud některou zrovna potřebnou stavební techniku nevlastníte, nezoufejte, nemusíte si ji nutně pořizovat, pokud pro ni nemáte využití na pravidelné bázi. Kromě prodeje se řada firem zabývá také pronájmem, který pro vás může být výhodnější. V nabídce naleznete širokou nabídku nářadí, kvalitní stavební materiál, který je ověřený specialisty. Zápůjční doba je flexibilní a vy si tak sami můžete určit, na jak dlouho náčiní potřebujete.

Jaké nářadí a náčiní si lze zapůjčit? Zpravidla veškeré nářadí, které potřebujete pro stavbu, rekonstrukci nebo dokončovací práci, jako je akumulátorové i příklepové nářadí vhodné osekávání zdiva, betonu a jiných materiálů. Dále řadu elektrických i motorových nástrojů, pájky, vrtací korunky apod. Samozřejmostí je několik druhů kladiv, brusky, pily, ale také profesionální vysavače. Kromě strojů a náčiní si můžete půjčit celé systémy fasádního lešení nebo jen dílčí části a komponenty, které zrovna potřebujete ke stavbě. Vybírat můžete mezi řadou kvalitních značek lešení, jako je Zagres, Rubino, Favorit a Rux Mobilo. Fasádní lešení lze zvolit buď trubkové či rámové s možností nastavení požadované pracovní výšky. Systémy lešení se skládají z několika komponentů, z trubek, spon a sponek, nánožek a podlážek, a pokud potřebujete jen některé z nich, stačí určit které. V případě, že si nevíte rady, půjčovna vám s výběrem vhodného nářadí poradí.