Na co dát pozor při výběru stavební firmy

Na co dát pozor při výběru stavební firmy

S teplým počasí přichází sezóna stavebních prací. Pokud je plánujete i vy, jistě víte, jak těžké je sehnat kvalitní stavební firmu. Čím se vyznačuje? Ač je to nefér k začínajícím firmám, zkušenosti jsou velkou výhodou. V dnešní technické době jsou zásadní i dobře zpracované webové stránky, na kterých je důležité zavítat především k referencím. Ty můžete získat i od svých známých nebo návštěvou stavebního veletrhu.

Zásadním faktorem při výběru stavební firmy je cena. V ní se ale může skrývat spoustu háčků, zjistěte proto, jaké stavební materiály firma používá, šetřit se na nich nevyplatí. Dále zkoumejte, jaké podmínky firma stanovuje, především u dodržení stanovených termínů, jaká sankce ji čeká v případě jejich nedodržení. Dávejte také pozor na to, co vše je zahrnuto v ceně stavby.

Kvalitní a komplexní stavební služby zajišťuje stavební společnost JAMI-stav s.r.o., působící na trhu už o roku 1997. Chlubit se může širokým portfoliem stavebních prací. Společnost realizuje a nabízí zákazníkům komplexní revitalizace bytových, panelových a rodinných domů i komerčních či jinak využívaných objektů. Zajišťuje taky výměnu oken a vstupních traktů, montáž prefabrikovaných betonových balkónů,

ištění, nátěry a opravy fasád, zateplení a hydroizolace plochých a šikmých střech i další služby. Samozřejmostí je výstavba rodinných domů a veškeré vnitřní práce s ní spojené.

JAMI-stav s.r.o. se může pyšnit sbírkou certifikátů ISO 9001, ISO 14001 a ISO 18001. Její zaměstnanci jsou pravidelně proškolování na různé druhy prací a činností, čímž si vysloužili důvěru a kladné reference klientů. V nedávné době navíc došlo k založení sesterské společnosti JAMI-Stav PLUS s.r.o., která se specializuje převážně na střechy a hydroizolace, díky tomu může firma poskytnout ještě kvalitnější služby.