Advokát vám může jenom pomoct

Advokát vám může jenom pomoct

Vyřešit odborné právní problémy je většinou nad schopnosti řadových občanů. Samozřejmě žijeme v době, kdy si na internetu najdete návod úplně na cokoliv, jak si zajistit rozvodové řízení svépomocí, jak sepsat žalobu a mnoho dalšího. Uvědomte si však, že vaše úspěšnost případu závisí především na tom, jak dobře se v právním problému orientujete a zvládnete hájit své zájmy. Proto je vhodné si uvědomit, že člověk nemůže být odborník na všechno a že ne na vše stačí rady z internetu a nebát se vyhledat pomoc advokátní kanceláře. Advokáti studovali pět let, aby se ve složitém právním systému uměli orientovat, museli si získat tříletou praxi, složit advokátní zkoušku a složil advokátní slib. To nejlepší, co pro úspěšnost vašeho případu tedy můžete udělat, je vybrat si dobrého advokáta.

Prvním kritériem, na které byste při výběru advokáta měli brát potaz, je jeho specializace. Odborník na obchodní a finanční právo vám pravděpodobně neposkytne ty nejlepší možné rady ohledně rodinného práva a naopak. Často je však i třeba, aby se advokát zaměřoval na více specializací, někdy se stává, že rodinné právo jde ruku v ruce s tím trestním. Často také narazíte na advokáty, kteří vykonávají tzv. generální praxi a mohou vám poskytnout profesionální a kvalitně služby ve více právních oborech. Takový je i advokát z Velkého Meziříčí JUDr. Jaroslav Pavlas, Ph.D.

Jeho advokátní kancelář poskytuje komplexní právní služby v civilních i trestních věcech. Zaměřuje se na občanské právo, pracovní právo, rodinné právo včetně vypořádání společného jmění manželů. Provádí převody nemovitostí, sepisuje a uzavírá smlouvy, poskytuje právní zastoupení. Vše na nejvyšší profesionální úrovni, pro kterou má dlouholeté zkušenosti, ke svým klientům přistupuje individuálně a při řešení veškerých právních služeb se můžete spolehnout na naprostou diskrétnost.