Zabalíme vaše dobroty

Zabalíme vaše dobroty

Koření, čaje nebo třeba müsli nechybí snad v žádné domácnosti. Regály v obchodech jsou plné líbivě zabalených sáčků, ze kterých si zákazník jen vybere svou oblíbenou značku, na kterou je zvyklý, u výrobků, které nezná vybírá především očima podle líbivosti obalu, který ho zaujme. Proto na tom, jak je produkt zabalený opravdu záleží. Například takové balení sušeného ovoce a čajů se často dává i jako dárek a proto chceme, aby už na první pohled vypadalo hezky a kvalitně zabalené.

Na balení potravin, koření, čajových směsí, chlebových směsí, mlýnských výrobků, luštěnin, ořechů, sušeného ovoce, cukru, müsli a sušené zeleniny a mnoho dalšího se zaměřuje balírna Kopp z Olomouce. Na balení potravin se společnost zaměřuje už od roku 1995 a nabízí balení na zakázku podle přání zákazníka. Balírně nedělají problém maloobjemové zakázky, které jsou jen několik desítek kilogramů a stejně dobře a kvalitně zvládá i velkoobjemové zakázky čítající několik tun potravin na zabalení.

Balení potravin balírna Kopp zajišťuje na vertikálních balících strojích. Zákazníci si mohou zvolit, zda do čiré nebo metalické fólie různých tlouštěk a šířek, nebo mohou dovést svou vlastní folii. V případě zájmu balírna může zajistit výrobu potištěné fólie. Díky tomu, že už dlouhá léta spolupracuje s firmami na výrobu fólií, kartonů a etiket, může vám balírna Kopp u nich zajistit příznivou cenu. Mimo to nabízí také tisk etiket a dotisk do předtištěných etiket na termo – transferové tiskárně. Kromě balení potravin Kopp také vyrábí vypukaný popcorn, v základní nabídce najdete slaný a máslový, v případě zájmu zákazníků se dá domluvit na jakékoliv příchuti a množství.