Spolehlivá mezinárodní autodoprava

Spolehlivá mezinárodní autodoprava

Pro mnohé z nás se pojem nákladní doprava pojí se zuřivým troubením, předjížděním a plně obsazenými odpočívadly. Ať jsou naše asociace pozitivní, či negativní, nikdo si nedovede bez autodopravy život představit. Život bez „náklaďáků“ by rozhodně nebyl tak pohodlný, jak jej známe dnes. Museli bychom se rozloučit s čerstvým ovocem, křupavými bagetami i oblíbenými parfémy.

Z pohledu zákazníka je to jasné, bez nákladních aut by to nešlo. Autodoprava je ale klíčová taky pro prodejce a výrobce zboží. Ti musí najít spolehlivou firmu, která jejich produkty převeze z místa A na místo B nepoškozené a včas. Nákladní auta mají jasnou výhodu, dostanou se i tam, kam lodě, letadla a vlaky nemohou. Právě mezinárodní nákladní doprava a zasilatelství je hlavní náplní firmy ABL Brožek Leoš s. r. o. Zázemí našel majitel Leoš Brožek i jeho řidiči ve Viticích u Českého Brodu. Firma se specializuje na mezinárodní nákladní dopravu a zasilatelství po Evropské unii, především pak do Maďarska, Srbska, Rumunska a Řecka. Má navíc zkušenosti s velkými klienty jako je oblíbený dodavatel džusů Rauch, či německo-česká technická firma Silon.

Jedná se o spolehlivou firmu provozující autodopravu do 24 tun už 27 let. Spokojenost zákazníka je pro ni hlavní, takže realizuje jakékoliv požadavky spojené s jeho činností. Přepravu zajišťuje 23 tahačů DAF XF 460 s návěsy o celkové nosnosti 44 000 kg a objemu 90 kubických metrů. Všechny soupravy jsou navíc vybaveny pro přepravu zboží ADR, tedy nebezpečných věcí vymezených v zákoně o silniční dopravě, jako jsou látky a předměty, pro jejichž povahu, vlastnosti nebo stav může být v souvislosti s jejich přepravou ohrožena bezpečnost osob, zvířat a věcí nebo ohroženo životní prostředí. Řidičem i zákazníkem se u firmy můžete stát snadno, stačí je kontaktovat s vašimi přáními a požadavky.