Klíče pro všechny dveře

Klíče pro všechny dveře

Možná se vám to už také stalo. Zabouchli jste v roztržitosti dveře od bytu nebo od auta a zjistili, že klíče zůstaly uvnitř. Nebo jste přišli domů, chcete odemknout a klíče nejsou ani v kapse, ani v kabelce, ani na jiném obvyklém místě. Zdá se, že jste je někde ztratili. Je to samozřejmě nepříjemná situace, ale celkem snadno ji vyřešíte s pracovníky zámečnictví Kádner z Ústí nad Labem. Otevírání dveří je pro ně každodenní záležitost a když jim zavoláte, rádi vám pomohou z nesnází.

Svým zákazníkům také vyrobí jakýkoliv klíč, k bytu, domu i autu. Nezáleží na tom, zda cylindrický, dozický, tvarový, důlkový, s čipem nebo bez čipu. Všechny klíče zákazník dostane ve špičkové kvalitě, většinu druhů dokonce na počkání.

Nejvíce se používají cylindrické klíče, které slouží k odemykání zámků s cylindrickou vložkou. Nejčastěji jsou druhem zubové, můžeme se ale setkat i s důlkovými. Aby bylo používání klíčů pohodlné, je možné jednotlivé klíče od sebe odlišit. K tomuto účelu se používají klasické plastové rozlišovače, případně klíče s barevným rozlišením hlavy a celobarevné klíče z pevné odlehčené slitiny. Lze si nechat udělat také obrázkové klíče s vysoce odolným potiskem nejrůznějších vzorů, pohádkových a filmových motivů. Profily některých klíčů jsou právně chráněné patentem. Dodávají se s bezpečnostní kartou, kterou je třeba při žádosti o výrobu duplikátu předložit.

Zámečnictví Kádner dělá autoklíče pro naprostou většinu vozů, a to čipové i bez čipu. Všechna vozidla vyrobená od roku 1995 jsou vybavena elektronickou ochranou proti odcizení v podobě imobilizéru v klíči. Bez tohoto čipu nelze auto nastartovat. V zámečnictví je možné zajistit jak zhotovení mechanické části klíče, tak kódování čipu.

Kdo s sebou nosí velký svazek klíčů, ví, jak je to nepohodlné. Je ho však možné nahradit systémem hlavního a generálního klíče. Generální klíč odemyká všechny dveře v systému a osoba, která ho má, se dostane absolutně všude. Hlavní klíč odemyká stanovenou skupinu dveří a jeho držitel se dostane do prostor, kam má oprávněný přístup. Zámečnictví nabízí i další služby, příslušenství ke klíčům, rytecké a gravírovací práce, trezory, bezpečnostní schránky a pokladny.