Dopřejte si svatbu jako z pohádky

Dopřejte si svatbu jako z pohádky

Ve svůj svatební den se snad každá žena chce cítit jako princezna z pohádky. Vždyť konečně přichází ten velký den, kdy si berete lásku svého života, a tak chcete aby vše bylo perfektní a nezapomenutelné. Každý má samozřejmě o tomto dni jiné představy a chce ho prožít jinak, pokud je vaše představa však doslova pohádková, pak vašim přáním může vyhovět Statek Starý Kolín. Přijet na kočáře taženém bílými koňmi, stanout před květinami zdobenou branou kde bude čekat váš milý, a nakonec sledovat let bílých holubic a zvěčnit tento okamžik na fotografiích mezi růžemi. A to vše v příjemném prostředí rodinného statku.

Nyní z té praktičtější stránky, protože každý sen pro své uskutečnění potřebuje reálné zázemí. Statek Starý Kolín e pro pořádání svateb ideálně uzpůsobený. Poskytuje jak vnitřní, tak venkovní prostory, takže ani neduhy počasí vám nezkazí váš den. po svatebním obřadu je svatební hostina ve vyzdobeném interiéru samozřejmostí. Na večer si potom můžete pronajmout venkovní gril a pokračovat s oslavami až do noci. Na statku se pohodlně vyspí až 55 hostů, pro zbytek je zajištěn odvoz. Pro nezapomenutelné fotografie máte možnost focení se s koňmi.

Samozřejmě, než se do objednávání svatby na statku vrhnete, je nejlepší si prostory přijet prohlédnout osobně. Statek je ideálním místem i pro výlety s dětmi a můžete tu strávit příjemné odpoledne, kdy se naučíte jezdit na koni, svezete se kočárem nebo si můžete pohladit a nakrmit netradiční zvířata, a nakonec v klidu posedět u rybníka a odreagovat se. Příjemná a poklidná atmosféra statku společně s nevšedními zážitky vás určitě nezklamou a dovolí vám na jedno odpoledne zcela zapomenout na starosti běžných dní.