Dokonalé místo pro relax v Harrachově

Dokonalé místo pro relax v Harrachově

Užijte si skvělou dovolenou v České republice, s pohodlným a kvalitním ubytováním, wellness, bazénem, masážemi, saunou, dětským koutkem a restaurací se skvělými jídly. Vše najdete ve Wellness hotelu Svornost v Harrachově. Hotel se nachází uprostřed přírody a zároveň pět minut od města Harrachov. Harrachov je známé středisko zimních sportů v Krkonoších, lanovka na Čertovu horu, z níž vede jedna černá, dvě červené a jedna modrá sjezdovka, je vzdálena jen deset minut od hotelu. Hotel je atraktivní pro pobyt i na jaře a v létě, zejména pro turisty a cyklisty.

Ubytování Harrachov nabízí 136 pokojů ve dvoulůžkových pokojích, v některých je možná i přistýlka. Všechny pokoje jsou vybavené sprchou, WC, satelitním příjmem televizního vysílání, Wi-Fi a telefonem s přímou volbou. V hotelu je dále k dispozici bazén, fitness, sauna, stolní tenis, biliard, herna, dětský koutek a lze chodit i na perličkové koupele, vodní nebo ruční masáže. Stravování je zajištěno v hotelové restauraci s barem. V letních měsících je velmi příjemné posedět a občerstvit se na prostorné terase. Snídaně a večeře se podávají formou švédských stolů, obědy lze vybírat z denních menu.

Hotel Svornost svým klientům nabízí výhodné balíčky, které jsou výhodné jak pro dospělé, tak pro rodiny s dětmi. Děti spolu s rodiči v hotelu stráví příjemně volný čas, mohou si zalyžovat s příšerkami a rozptýlit se omalovánkami. Také procedury wellness mohou absolvovat jak dospělí, tak děti. Pro děti jsou určené procedury Kouzelný drak a Lesní víla, plné vůně ovoce a mandlového oleje, který vyživuje citlivou pokožku malých dětí. Rodiče nebo prarodiče si mohou koupit antistresový balíček, procedury na obnovení vitality, uvolňující čokoládovou nebo medovou relaxaci, případně procedury zaměřené na bolavá záda, ruce a nohy.

Sportovní vyžití na dospělé čeká také v posilovně, v místnosti vybavené na stolní tenis nebo v bazénu. Kdo má problémy s průduškami, uvítá nejen pobyt na čerstvém horském vzduchu, ale také inhalace a kyslíkovou terapii dýchacích cest.