Na silikonové směsi je tu Primasil

Na silikonové směsi je tu Primasil

Silikon je všestranný materiál, který vyniká svými vlastnostmi a nachází uplatnění v mnoha odvětvích. Je odolný vůči vysokým teplotám, a to velmi nízkým i vysokým díky čemuž se hodí do částí motoru, těsnění ale využívá se i ve vesmíru. Jako netoxický materiál je vhodný také do potravinářství na formy ale i do zdravotnictví, kde jsou na něj kladeny velmi vysoké požadavky. Ať už jste zaběhnutá společnost nebo nováček na trhu a ke svému fungování potřebujete výrobky ze silikonové gumy, pak je tu pro vás společnost Primasil. Koho lepšího by bylo možné oslovit než jedničku na evropském trhu, která má své pobočky po celém světě, u nás ji najdete v Mikulově.

Primasil se zaměřuje na gumárenský průmysl – na lisování, tváření a vstřikování technických dílů z pryže. Hlavní motto této společnosti zní “dokázat” a skutečně se řídí tím, že pro ně není nic nemožné. Na trhu se Primasil pohybuje již více než třicet let, a proto ať máte jakoukoliv zakázku na silikonové směsi, tak se s nimi společnost pravděpodobně již setkala a přišla na nejlepší řešení. Pokud ne tak Primasil disponuje dostatkem znalostí a zkušeností, aby zvládl vyřešit i váš požadavek. Díky tomu, že Primasil už řadu podobných zakázek zpracoval také ušetříte čas a náklady spojené s vyvinutím optimálního výrobního procesu nebo výroby nástrojů.

Primasil dodává silikonové výrobky a materiály pro mnoho různých průmyslových odvětví ale i do zdravotnického nebo potravinářského průmyslu. Díky akreditaci kvality ISO si můžete být jistí, že vaše objednávka vám dorazí včas a v požadované kvalitě. Očekávat můžete profesionální servis od samotného podání poptávky přes výběr a vývoj materiálu, metodu výroby a testování a smysluplné rady zakládající se na mnohaleté praxi až po konečné dodání výrobku.