Na opravu auta nečekáte

Na opravu auta nečekáte

Určitě to všichni znáte. Jedete autem po silnici, proti vám vyjede nákladní auto, uslyšíte hlasité cvaknutí, a když se trochu vzpamatujete a protijedoucí auto mizí v dáli, zjistíte, že máte v čelním skle dírku nebo se vám po něm rovnou rozlézá nehezký pavouk. Ten někdy řidiči dokonce brání ve výhledu. V každém případě musíte kvůli vlastní bezpečnosti začít shánět servis, kde vám pomohou. Jestliže auto denně potřebujete a nemůžete si dovolit na opravu dlouho čekat, zkuste kontaktovat autoservis Manina v Praze 5. Provádí výměny autoskel, opravy osobních vozidel do 3,5 tuny a zajistí i údržbu a servis vozu, diagnostiku vozidel a přípravu na STK. Stačí zavolat a objednat se. Čekací lhůty jsou minimální.

Tento autoservis Praha se snaží ke každému zákazníkovi přistupovat individuálně, s ohledem na jeho potřeby a požadavky. Svou činnost provozuje už dlouhá dvě desetiletí, zákazníci si ho oblíbili právě pro krátké čekací lhůty a profesionálně odvedenou práci automechaniky, který mají bohaté zkušenosti v oboru. Lze se tady domluvit na autolakýrnické a autoklempířské práce, které z vašeho auta, poničeného nehodou nebo neopatrným parkováním, udělají zase upravené lesklé vozidlo, které bude vypadat jako nové. Zvláště u starších vozidel je dobré se předem připravit na pravidelné povinné prohlídky na Stanici technické kontroly. Závady, které by vašemu autu neumožnily kontrolou projít, je lepší předem odstranit a potom jít na STK s klidem a vědomím, že půjde jen o rutinní záležitost. Péče o vozidlo se vám určitě vyplatí, servis zajistí i opravu klimatizace, takže vás nezaskočí letní vedra, a autoelektrikářské práce. Je praxí ověřeno, že pravidelná odborná údržba předchází nečekaným poruchám.

A mějte na paměti, že tento autoservis vám pomůže i tehdy, když s nepojízdným autem někde uvíznete, protože v případě potřeby zajišťuje také odtahy.