Potřebujete víc času na daňové přiznání? Obraťte se na daňového poradce

Potřebujete víc času na daňové přiznání? Obraťte se na daňového poradce

I když do termínu, kdy musí být podané daňové přiznání zatím zbývá ještě nějaký čas, je třeba vzít na vědomí, že se už pomalu začíná zkracovat. Pokud si přiznání podáváte sami, máte na to prostor do konce března, což není zase až tolik když čas tak letí. Pomalu už je potřeba začít dávat dohromady všechno potřebné. Pokud vám jen při té představě vyskakuje kopřivka a bělají vlasy hrůzou pravděpodobně by vám prospělo zvážit pomoc daňového poradenství. Výběr máte opravdu široký, avšak pokud hledáte odborníky, kteří vás nezklamou, je dobré hledat mezi akreditovanými daňovými kancelářemi.

Jednou z prvních akreditovaných kanceláří u nás je například Daňové poradenství Ing. Richard Schuh. Jedná se o tradiční rodinný podnik založený již v roce 1993 a sídlící v Praze. Nejenom že vám pomůže se správným vyplněním daňového přiznání, také ho optimalizuje abyste nemuseli platit víc, než je nutné ale především vám zajistí odklad podání daňového přiznání. To se vám může hodit například když včas nestihnete zpracovat účetnictví, máte větší daňovou povinnost a chcete si ponechat možnost disponovat finanční hotovostí o 3 měsíce déle nebo v horším případě nemáte momentálně na zaplacení daně. Také se vám to vyplatí, pokud chcete mít klidný spánek, že máte vše v naprostém pořádku a chcete si být jistí, že když správce daně po kontrole doměří daň a vyměří penále, budete mít na kom požadovat náhradu škody.

Mezi další služby, které Daňové poradenství Ing. Richard Schuh nabízí se poté řadí vedení jednoduchého i podvojného účetnictví, vedení mzdové agendy a veškeré zastupování v daňových záležitostech. Kompletní výpis služeb v tak individuální oblasti jako je zapracování daní a účetnictví je však složité vypsat, a proto neváhejte se s jakýmikoliv dotazy obracet přímo na výše zmíněnou firmu.