Účetní kanceláře ve Vsetíně a v Karolince

Účetní kanceláře ve Vsetíně a v Karolince

Dagmar Tylčerová reprezentuje účetnictví Vsetín, nabízí služby v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování mezd, zpracování DPH, zpracování daňového přiznání pro fyzické i právnické osoby, silniční daně, daně z nemovitosti a jiné služby z oblasti ekonomického poradenství už od roku 1993. Důraz klade na profesionalitu, odbornost a obchodní tajemství. Cenu si účtuje dohodou, podle množství účtovaných dokladů. Při zpracování účetnictví používá Stormware office.

V souvislosti s přiznáním k daním jsou podávána na úřady veškerá hlášení a klient se může nechat zastoupit na úřadech. Komunikace s klientem může probíhat osobně, ale i na dálku, prostřednictvím internetu, pošty nebo kurýra. Dagmar Tylčerová zpracovává na vyžádání účetnictví i cizincům, domluví se anglicky.

V rámci daňové evidence vede peněžní deník, pokladní knihu, knihu pohledávek a závazků a také eviduje dlouhodobý hmotný majetek. Samozřejmostí je pro ni podávání přehledů správě sociálního zabezpečení a zdravotní pojišťovně. V rámci účetnictví je její kanceláří vedena hlavní kniha, účetní deník, kniha pohledávek a závazků. Ke konci kalendářního roku se dělá účetní uzávěrka, vykazují se zisky a ztráty, připravuje se rozvaha a přiznání k dani z příjmů právnických osob.

Služby zahrnují rovněž kompletní vedení mzdové agendy. Účetní kancelář sleduje a podchycuje veškeré nástupy a výstupy zaměstnanců, připravuje pro ně smlouvy, zpracovává roční zúčtování mezd a potvrzení pro úřady. Provádí také kontrolu hospodaření a vedení financí.

Díky kancelářím, které má Dagmar Tylčerová v Karolínce a ve Vsetíně, je schopna se flexibilně sejít s klienty z celého Vsetínska. Klade důraz na individuální přístup ke klientovi a po předchozí telefonické domluvě se ráda přizpůsobí místu a času schůzky.