HB Real ocení majetek, nemovitost i know-how

HB Real ocení majetek, nemovitost i know-how

Kdokoliv vlastní nějaký nemovitý majetek, pravděpodobně dříve nebo později bude potřebovat znát jeho hodnotu. Důvodů, které ke znalosti ceny pozemku nebo domu mohou vést je hned několik. Může to být samotná zvědavost o jeho tržní hodnotě, která se určuje podle skutečné nabídky a poptávky na trhu. Tato znalost se může hodit v případě, že nemovitost chcete prodat nebo pronajmout, ale také když dojde na vypořádání spoluvlastnictví nebo pozůstalosti. Pokud si budete chtít u banky sjednat hypotéku nebo si půjčit peníze, musíte za ně něčím ručit, což velmi často také bývá právě nemovitost jejíž cenu banka potřebuje znát.

Hodnotu vašeho majetku nejlépe odhadne nezávislý odborník, kterým je znalec či odhadce se specializací na oceňování nemovitostí. Znaleckou kanceláří s mnohaletými zkušenostmi a řadou spokojených klientů je společnost HB Real ze Vsetína. Na trhu s realitami působí již od roku 1992 a za tu dobu si vybudovala silné a stabilní základy, získala řadu zkušeností i pozitivních referencí a vybudovala kvalitní vzdělávací programy pro své zaměstnance.

Kromě oceňování nemovitostí, u kterého vám vždy HB Real poradí, jaký typ ocenění pro daný účel budete potřebovat, se tato společnost zaměřuje i na oceňování majetku. HB Real dokáže ocenit hodnotu firmy, podniku, akcií, ale také know-how a ochranné známky. Při tom se spoléhá nejen na své zkušené odborníky, kteří se v problematice pohybují mnoho let, ale také spolupracuje s bankovními domy. Mezi další služby, které společnost HB Real poskytuje se poté řadí realitní kancelář, pomoc při investicích, pomoc se správou majetku nebo při získávání dotací Zelená úsporám a v neposlední řadě i vlastní projekční ateliér. Na společnost HB Real se tedy můžete obrátit s jakoukoliv otázkou týkající se obchodu, oceňování či správy rezidenčních nemovitostí nebo průmyslových nemovitostí.