Hotel roku 2016

Hotel roku 2016

Dobrou volbou pro ubytování v Mladé Boleslavi bude určitě hotel Helada, který v roce 2016 dostal ocenění hotel roku. Klienti najdou moderní budovu s šedomodrou fasádou v centru města v Dukelské ulici. Ubytování je nabízeno v šesti dvoulůžkových pokojích a čtyřech apartmánech. Ubytování je vhodné pro dlouhodobé i krátkodobé pobyty. Hotel Helada je dobrou možností i pro ty, kteří mají aktivity v hlavním městě. Do Prahy je to z Mladé Boleslavi totiž kousek, necelých 50 kilometrů.

Hotel Helada je nekuřácký a moderně vybavené pokoje určitě zaujmou všechny kategorie hostů. Jsou klimatizované a vybavené Wi-Fi připojením na internet. Dále nabízejí možnost si uchovat potraviny a ohřát hotové jídlo v kuchyňském koutu. Kdo přijede pracovně, uvítá stolek, na který si může položit notebook a pracovat. K základnímu vybavení patří koupelna s ručníky a hygienickými potřebami, televize a trezor na cenné věci. Některé pokoje mají i balkón. Pro tři hosty jsou určeny apartmány s prostornými lůžky.

Snídaně jsou pro ubytované připravované formou švédských stolů. V nabídce je čerstvé pečivo, sladké pečivo vlastní výroby, sýry, uzeniny, jogurty, vajíčka, palačinky, pudinky, pomazánky, lupínky všeho druhu a čerstvé ovoce a zelenina. Na pití jsou kromě teplých nápojů také ovocné džusy.

Hotel Helada je ideální i pro firemní akce, prezentace, přednášky, semináře, obchodní jednání, teambuildingové akce nebo menší rodinné oslavy. Klimatizovaný salonek pro patnáct osob umožňuje využít projekční plátno, dataprojektor, flipchart a hi-fi soustavu s CD přehrávačem.

Postaráno je v hotelu Helada i o ty návštěvníky, kteří přijedou pozdě v noci. Na základě objednávky je možné na pokoj připravit obloženou mísu s pečivem a nápoje. Auta parkují v areálu hotelu, na recepci v případě potřeby zajistí taxi na jízdy po městě i na letiště. Hostům je k dispozici prádelna, která vypere a vyžehlí oblečení. Dle denní nabídky jsou hostům připravovány večeře.