Nechte si s tepelnou technikou poradit od expertů

Nechte si s tepelnou technikou poradit od expertů

Hledáte experty na tepelnou techniku, kteří disponují širokou nabídkou produktů a služeb? Ať už jste topenářská, stavební nebo obchodní firma, společnost zabývající se projekty solárních aplikací nebo klimatizací nebo soukromník, pak vám může Tubotech nabídnout komplexní řešení topné soustavy, které vás překvapí svou účinností a promyšleností. Produkty této firmy využijí také pivovary a výrobci vína a další zákazníci, kteří vyrábí zařízení pro regulaci horkých i studených kapalin. Tubotech se už od roku 2008 zabývá obchodní činností, zajišťováním potřebných produktů a komponentů a je výhradním dovozcem a distributorem produktů společností COMPARATO NELLO s.r.l. & S.R.RUBINETTERIE s.r.l., oficiální reprezentant společnosti TECHNICAL s.r.l..

Pokud si nevíte s tepelnou technikou rady, neváhejte se na Tubotech obrátit se všemi dotazy, zabývá se i poradenskou činností. Díky ní dokáže spojit vaše požadavky s nejmodernějšími technologiemi a přijít s nejefektivnějším řešením vám přesně na míru. Jakmile vy i Tubotech přesně víte, jaké jsou vaše představy a požadavky, můžete se zcela přestat stresovat, Tubotech vypracuje projekt, zajistí dodávku tepelných prvků a jejich precizní montáž. Samozřejmostí, která nesmí chybět v nabídce žádné firmy, která si za svou prací stojí, je záruční i pozáruční servis.

Mezi výrobky a produkty, na které se Tubotech specializuje se řadí například ventily pro radiátory, které mimo výborných technických parametrů jako je snadná instalace a jednoduchá údržba vynikají i svým vzhledem. Chcete-li svůj domov ozvláštnit a celý ho mít v jednotném stylu, potom záleží i na takových detailech jako jsou ventily u radiátorů. U Tubotechu seženete dizajnové ventily ale i retro ventily.