Svařování spolehlivě a s jistotou

Svařování spolehlivě a s jistotou

O svařovací stroje je třeba stejně jako o jiné přístroje a vybavení dobře pečovat. Znamená to provádět seřizování, kalibraci a v případě poruchy také opravy. Záruční i nezáruční. V plzeňské firmě Svařovací technika lze všechny služby najít, vybavení pro svařování i koupit. Prodávají se tady svařovací stroje pro metodu MMA, MMA a TIG DC, MMA a TIG AC/DC, pro metodu MIG/MAG, a také multifunkční stroje a vybavení pro plasmové řezání. Koupit lze i elektrocentrály. Profesionální jednorázové elektrocentrály se hodí i pro náročné provozy, pro výstavbu, havarijní, nouzové nebo krizové nasazení. Všechny stroje jsou sestavovány z vysoce kvalitních součástí od prověřených dodavatelů, mají špičkové motory a alternátory.

Další vybavení, které lze ve firmě Svařovací technika koupit a bez kterého se svářeči neobejdou, jsou svářecí štíty, kukly, dýchací jednotky, redukční ventily a svařovací hořáky. Štíty a kukly mohou být jednoduché z plastu, tvrzeného fibru nebo i složitější a dokonalejší s nezávislými senzory, reálným podáním barev a přepínatelným rozsahem DIN. Redukční ventily disponují přesnou regulací a konstantním udržováním výchozího tlaku během celého svařovacího procesu. Další příslušenství se využívá při odsávání

Motoristé zejména v zimním období ocení možnost nákupu nabíjecích a startovacích strojů jako jsou testery autobaterií a nabíječky.

Není nutné kupovat hned nové vybavení, firma nabízí i použité, ale funkční a kvalitní ve svém bazaru. Kdo se rozhodne investovat do nového vybavení, může sledovat webové stránky firmy a využité některé z mnoha slevových akcí.