Visbeto, specialista na vibrační techniku

Visbeto, specialista na vibrační techniku

Mnoho pískoven, hutí, cementáren, nebo sléváren by se neobešlo bez kvalitní vibrační techniky. Vibrační zařízení jsou určena pro dopravu nebo technologické zpracování nelepivých zrnitých materiálů s nízkým podílem prachových složek. Mimo výše zmíněných odvětví své uplatnění tato technika a stroje najde i v kotelnách, třídírnách nebo chemickém a potravinářském průmyslu. Právě k velmi širokému uplatnění těchto strojů, je kladen vysoký důraz na jejich spolehlivost, efektivitu a kvalitu. Právě tu vám může nabídnout společnost Visbeto s.r.o.

Hlavní činností této společnost je právě výroba a inovace vibrační techniky. Pro to, aby mohla plnit požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků disponuje společnost moderním vybavením a kvalitními zaměstnanci i vlastním týmem techniků, kteří pracovali na vývoji vibrační techniky. Díky tomu všemu je tato společnost schopná svým zákazníkům expedovat výrobky už od 4 do 6 týdnů po přijetí objednávky.

Hlavní část sortimentu společnosti Visbeto tvoří vibrační technika. Ta se vyznačuje jednoduchostí a robustní konstrukce, šetrným způsobem dopravy, nízkou spotřebou elektrické energie, vysokou spolehlivostí a nenáročnou údržbou. Další výhodou strojů od Visbeta je možnost regulace výkonu a harmetizované provedení dopravních cest. Když se zaměříme na jednotlivé výrobky, které nabízí, potom to jsou vibrační trubkové a žlabové podavače, dopravníky a linky sestavené pro horizontální a vertikální trasy, vibrační třídiče, které mohou být kruhové, přímočaré nebo s eliptickými kmity a dále zavážecí vozy pro dávkování a druhování vsázkového materiálu do kelímkových pecí. Dále potom Visbeto nabízí také další stavební stroje, jako například stroje na stříkání betonu a malty, nebo míchačky a vřetenová čerpadla. Mimo to se Visbeto zaměřuje na zakázkovou výrobu a na opravy zemních strojů.