Léky, homeopatika, bylinky i obuv

Léky, homeopatika, bylinky i obuv

Lékárna Na poště, která sídlí na Svitavské ulici v Blansku, svým zákazníků nabízí spoustu zajímavých produktů. Lze si v ní vyzvednou léky, předepsané na recept, koupit léky ve volném výběru a další další zboží, které přispívá ke zdraví člověka.

Dnešní doba je sice bohatá na potraviny, ale dostupnost nutričně kvalitních je podle zdravotníků nedostatečná. Proto není od věci nakupovat potravinové doplňky, které nedostatek nahradí. Jsou to třeba houby, které v přírodě bojují se stejným typem patogenních mikroorganismů jako člověk. Vývoj hub však byl dokončen už před 900 miliony let a houby mají díky tomu silný imunitní systém. Obsahují glukany, ergosteroly, triterpenoidy, fosfolipidy, vitamíny, minerály a enzymy. Z pohledu čínské medicíny houby vyživují to dobré a potlačují to špatné, tělo harmonizují jako celek. Lékárna Blansko nabízí i široký sortiment bylin, jednodruhových i směsí, výluhů a tinktur. Jsou bylinky od Váni, Pleskače, Grešíka, Pařízka a firem Megafyt, Apotheke, D. Popov, Leros, Herbex a další. Kromě toho jsou v nabídce klasické černé, zelené a bílé čaje, určené pro každodenní nápoje, a také ovocné čaje pro pohodový den.

Lékárna Na poště pracuje i s homeopatickými přípravky. Buňkové soli jsou minerály zpracované homeopatickou technologií v dostatečné dávce, při níž je dosaženo vysoké vstřebatelnosti už v ústech. Tvoří systém dvanácti základních minerálních solí, které mají stavební a funkční úlohu v každé buňce. Jejich nedostatek se na vzhledu člověka často projeví ještě dříve, než přijde nemoc. V sortimentu lékárny jsou i produkty Nutrend, jejichž kvalitu potvrzují sportovci. Jsou to nápoje, proteinové tyčinky a koktejly.

Kromě toho se v lékárně dají koupit různé zdravotní potřeby, jako je ortopedická obuv, vkládací stélky pro pohodlnější chůzi, zdravotní ponožky, podkolenky a punčochy, teploměry, krokoměry, alkoholtestery, ortézy, bederní a břišní pásy. Důležité potřeby tady najdou i diabetici a tělesně postižení.