Dovezeme vás kamkoliv pohodlně, rychle a levně

Dovezeme vás kamkoliv pohodlně, rychle a levně

V dnešní době už takřka není potřeba mít vlastní automobil. Člověk se akorát neustále rozčiluje, že zase zdražily pohonné hmoty, že ve městě není kde parkovat, řeší, že se něco porouchalo a nadává na spoluúčastníky silničního provozu. Téměř všude je možné dojet spoji hromadné dopravy, avšak autobusy bývají nacpané k prasknutí a když člověk někam spěchá, například na letiště a potřebuje s sebou dopravit i těžké zavazadlo, není autobus právě nejspolehlivějším řešením. Právě pro případy, kdy v Kutné Hoře sháníte rychlou, komfortní a spolehlivou dopravu je tady Taxi Kutná Hora Simona.

Jejich služby jsou dostupné Non-stop, takže se nemusíte bát, že vám ujel poslední autobus, můžete si je objednat telefonicky odkudkoliv nebo dojít osobně “chytit taxi” na některé ze stanovišť v centru Kutné Hory. Všechny vozy jsou pro váš maximální komfort klimatizované, mají k dispozici připojení na Wi-Fi, abyste si cestou mohli vyřídit emaily, vozy jsou vybaveny zásuvkou a pro zpestření dlouhé cesty i DVD přehrávačem. Platit můžete v hotovosti i kartou nebo bezkontaktně pomocí nejmodernější NFC technologie. Služba airport taxi potom zajistí klidnou dopravu až osmi osob na letiště nebo z letiště Václava Havla v Praze. Operátorkám při objednávání služby, je vždy vhodné sdělit vaše přesné požadavky, nejen co se počtu osob týká, ale i například většího množství zavazadel, nebo transportu starší osoby, aby mohl taxikář přijet s vyhovujícím vozem.

Taxi Simona z Kutné Hory zdaleka však nekončí jen u obyčejného přepravování osob z místa na místo. Chcete svůj svatební den udělat speciální i díky výjimečným automobilů? Nemáte, jak v noci dopravit svatebčany na ubytování? Pro tyto případy je tu svatební taxi, kdy přijede ozdobený vůz se společensky oblečeným šoférem a pomůže vám ušetřit si alespoň nějakou starost svatebního dne. Pokud jste rodina Hujerů a je vás opravdu hodně, také to není problém, taxi Simona nabízí i autobusovou dopravu a disponuje několika pohodlnými minibusy. Pokud chcete opravdu nezapomenutelný zážitek, na místo vás může dopravit vrtulník! Další služby včetně cen najdete přehledně na stránkách taxi Kutná Hora.