Korsiku si zamiluje každý

Korsiku si zamiluje každý

Ostrov vůní, kontrastů, hora v moři, Île de Beauté – Ostrov krásy nebo Kalliste – nádherná, tato všechna jména pod sebou ukrývají ostrov v západním středozemním moři, který si už na první pohled zamilujete a kam povedou vaše příští kroky dovolené. Řeč je o Korsice. Všechny vzletné názvy, kterými se tento 4. největší ostrov ve středomoří pyšní, rozhodně nejsou daleko od pravdy a všechny si j zaslouží. Málokde jinde v Evropě najdete tak rozmanitou krajinu plnou kontrastů. V jedné části ostrova najdete bělostné pláže, které přímo vybízejí k romantické procházce podél pobřeží, o něco dál se rýsují skalnaté útesy s dechberoucími plážemi plnými oblázků a když zamíříte do vnitrozemí, neminete nádherné hory ukrývající malebná horská jezera a průzračné říčky.

Ať tedy hledáte místo na dovolenou, kde si užijete odpočinku na poloprázdných plážích, vyrazíte za turistikou do hor nebo i hledáte vhodný terén pro horolezení, a u toho všeho si chcete užívat nemasové turistiky, poznávat život místních obyvatel a ochutnávat jednu místní specialitu za druhou, pak by měla být Korsika vaše jasná volba. Na malou ochutnávku života na ostrově vám bude stačit týden, pokud si ho však chcete vychutnat pak je týden málo.

Vzhledem k rozmanitosti ostrova, bude vaše dovolená ve značné míře záležet na tom, kde si ubytování na Korsice vyberete. Můžete zvolit turistické městečko nebo soukromou residenci na pláži, bungalovy, apartmány i hotýlky a přizpůsobit dovolenou plně svým přáním a potřebám. Dovolenou na Korsice nabízí i cestovní kancelář Ile de Beauté Voyages s.r.o. Na jejích stránkách se dočtete vše, co by vás mohlo o Korsice zajímat a jakmile budete natolik přesvědčeni kouzlem ostrova, že právě to je vaše další dovolenková destinace, není nic snadnějšího než si u CK vybrat ubytování vašich snů.