PAS Zábřeh na Moravě opravuje motory už půl století

PAS Zábřeh na Moravě opravuje motory už půl století

Ideální alternativou pro ty, kteří nechtějí své vozy servisovat ve značkovém autoservisu, ale přesto požadují prvotřídní kvalitu a spolehlivost za optimální ceny, je tu autoservis Bosch. Tato úspěšná síť autoservisů, která čítá v současné době více než 14 tisíc poboček po celém světě, vznikla již v roce 1921 a od té doby nabírá zkušenosti a znalosti. Ty se šíří mezi všemi pobočkami a takto velká síť know- how, zajišťuje, že každý problém s vaším vozem zvládnou automechanici vyřešit. Ke své práci vyžívají moderní diagnostickou techniku a dílenské vybavení, montují náhradní díly Bosch, a podstupují pravidelná školení, aby jim neunikly žádné novinky a technické změny v autoopravárenství. Díky tomu je v těchto autoservisech možné provádět i údržbu vozidel v záruce.

Na Moravě již řadu let spolupracuje Bosch services se společností PAS Zábřeh na Moravě, který má vlastní dlouholetou historii, co se týká opravárenství nákladních užitkových vozidel. Dnes se však PAS specializuje na všech y značky aut a vyniká především v opravách motorů, se kterými započal již v roce 1955. Díky tomu se dá říct, že jim rozumí do posledního šroubku, rozumí přesně tomu, jak se vyvíjely a může využívat i řadu vlastních zlepšení a technických novinek, na které v průběhu let přišel. Automechanici se pravidelně účastní školení přímo u výrobců motorů. PAS Zábřeh na Moravě při renovacích motorů využívá speciální stroje, které jsou schopné obrábět motorové komponenty s vysokou přesností, dosahující rozměrových tolerancí určených výrobcem. Pro kontrolu parametrů opravených motorů slouží vlastní zkušebna motorů, kde je ke každé zkoušce vystaven brzdový protokol s přesně naměřenými hodnotami, který je spolu se záruční knížkou součástí každého opraveného motoru.

Servis vozidel však tvoří jen jednu část z mnoha činností, na které se PAS zaměřuje, dále se sem řadí prodej nákladních aut, a to jak nových, tak ojetých nebo repasovaných, prodej náhradních dílů a mnoho dalšího.