Masáž přinese úlevu a uvolnění

Masáž přinese úlevu a uvolnění

Zlepšení stavu páteře, odbourání stresu, dosažení štíhlejších křivek – to jsou hlavní důvody, proč jít na masáž. Vliv masáží na lidské tělo byl dokonale prozkoumán, je dokázané, že správná masáž má pozitivní účinek, uvolňuje svalstvo, povzbuzuje krevní oběh, zlepšuje výživu buněk i elasticitu svalstva.

Je skvělé prožít si příjemnou masáž za zvuku relaxační hudby, která oprostí od všedních problémů a navodí pocit uvolnění. Ideální je na problémy se zatuhlou šíjí a krkem, na bolesti pod lopatkou, migrénu, regeneraci nohou a rukou klasická masáž. Její mechanický účinek napomáhá k rozpohybování lymfatického systému a prokrvení kůže. Sportovní masáž je oproti klasické založena na pevných a silných tazích, které pronikají hluboko do pohybového aparátu a pomáhají ulevit od bolesti po sportovní aktivitě nebo jednostranném namáhání. Sportovní masáž je modifikovanou formou rekondiční masáže, doporučuje se před a v průběhu sportovního výkonu. Při relaxační masáži se uvolní svaly a spustí se kaskáda biochemických procesů. Výsledkem je snížení citlivosti na bolest, zlepšení nálady a celková duševní regenerace. Indická masáž hlavy ulevuje od napětí a stresu, působí jako lék na bolesti, je vhodná pro dobrý spánek, při padání vlasů a migrénách. Zmírňuje bolesti hlavy a očí, uvolňuje ramena a šíji. Dělá se vsedě, hlava se masíruje od čela k temeni. Masáž Lomi Lomi pochází z Havajských ostrovů, vychází z jemných a plynulých technik, při nichž se využívají prsty, dlaně, předloktí a lokty. Její součástí je exotická aromaterapie.

Pravidelnými masážemi od renomovaného terapeuta lze dosáhnout pozoruhodných účinků na organismus. Masáže tělu dodají energii, příznivě působí na imunitní systém, uleví od chronických bolestí, zmírňují bolesti hlavy po psychickém a nervovém zatížení, vedou k uvolnění organismu a mají skvělé účinky na zdraví a krásu pleti.