Servis pro podnikatele z Kladna i Prahy

Servis pro podnikatele z Kladna i Prahy

Hledáte spolehlivou účetní firmu? Potřebujete zpracovat daňové přiznání? Nebo chcete, aby vám někdo s vyplněním daňového přiznání poradil? Musíte zpracovat výkaz pro finanční úřad a roční přehled pro zdravotní pojišťovnu a správu sociálního zabezpečení a nevíte si s ním rady? Obraťte se na účetní kancelář pobaltí.cz economica s. r. o., která sídlí v Kladně-Kročehlavech. Nabízí také zpracování mezd na základě klientem dodaných měsíčních výkazů docházek a pohyblivých složek mzdy. Firma provede výpočet čistých mezd, odvodů na sociální a zdravotní pojištění, případně důchodového připojištění.

Služby nabízí společnost pobaltí.cz economica s. r. o. v Kladně, Praze i celém Středočeském kraji. Problematice účetnictví, daní a mezd se věnuje už od roku 1992, se zpracováním jednoduchého a podvojného účetnictví, personalistiky a mzdové agendy včetně cenin má bohaté zkušenosti. Zpracovává také roční přehledy plateb OSVČ na správu sociálního zabezpečení i zdravotní pojišťovny, odesílá roční výkazy a přílohy k účetní uzávěrce firem na obchodní rejstřík, poskytuje účetní poradenství a odesílá dokumenty firem pro úřady přes internet pomocí elektronického podpisu. Vede daňovou evidenci, zpracovává roční zúčtování daní pro zaměstnance, vyplňuje výkazy na finanční úřady a statistiku. Zpracovává daňová přiznání, spolehlivě ohlídá termíny plateb na daň z přidané hodnoty, silniční daň i daň z příjmu fyzických nebo právnických osob.

Pracovníky firmy najdete na adrese Dělnická 255 každý den už od sedmé hodiny ranní. Minimální cena vedení účetnictví pro obchodní společnosti je 3.000 Kč, cena za jednoho zaměstnance je 230 Kč. Daňová evidence vyjde na 20 až 25 Kč za řádek. Za svoje peníze si budete jisti, že případné kontroly vašeho účetnictví a daní dopadnou vždy dobře a nebudete se muset potýkat s žádnými problémy.