S bezkontaktním zateplením ušetříte

S bezkontaktním zateplením ušetříte

Společnost Marko realizace byla založena v roce 1993 v Uherském Hradišti. Hlavní náplní její práce byly v prvních letech existence rozvody vody a plynu, a také topenářské práce, a to nejen v průmyslových, ale i soukromých objektech. Při plnění zakázek se ukázalo, že bude pro firmu užitečné rozšířit činnost o stavební a zemní práce. Poptávka o tyto činnosti stoupala, firma se proto stavebním a zemním pracím začala věnovat naplno. V současné době je jejím hlavním programem nová výstavba, opravy a rekonstrukce starších domů, vodoinstalace, vytápění a plynoinstalace. Velmi žádané je majiteli domů zateplování bezkontaktním systémem.

Společnost investuje do nových technologií, soustředí se především na kvalitní servis pro klienta. Základem tohoto přístupu jsou kvalifikovaní pracovití zaměstnanci s odbornými schopnostmi. Zákazník je spokojený jen tehdy, když je zakázka hotová v předem domluvených lhůtách, za rozumnou cenu a v odpovídající kvalitě. Společnost Marko realizace přijímá zakázky od soukromých osob na drobné rekonstrukce objektů, díky dlouholetým zkušenostem se pro ni nejsou překážkou ani velké projekty. Má za sebou rekonstrukce bytových jader, stavby rodinných domů na klíč, fasády, výkopové práce a pokládku kanalizace, dodávky čistíren odpadních vod a projektovou činnost.

Bezkontaktní zateplovací systém, který svým zákazníkům nabízí, se od jiných zateplení liší systémovou vzduchovou vrstvou mezi nosnou zdí a vnější tepelnou izolací. Izolační vrstvu tvoří certifikované omítkové směsi, které díky svým tepelně izolačním vlastnostem umožňují výraznou úsporu na vytápění. Obklad fasády se dá udělat ze dřeva, eternitu, plastu, keramiky, kovu nebo kamene. Mezi tepelnou izolací a obkladem se udělá provětrávací mezera, která odvádí případnou vlhkost a je přerušena jen kotvícími prvky.