Stavět rychle a s kvalitním materiálem

Stavět rychle a s kvalitním materiálem

Společnost MAZEPA s. r. o. je obchodní společnost z obce Žďár na Tanvaldsku, která se zabývá prodejem širokého sortimentu stavebního materiálu. Stavebníci, kteří se rozhodli postavit si dům svépomocí, i ti, kteří se výstavbě domů v okresu Jablonec nad Nisou věnují profesionálně, si mohou ve firmě MEZEPA koupit zdící materiály, cihly, maltové směsi, střešní krytiny, okapové systémy, střešní okna a další materiál k realizaci staveb. Kdo opravuje střechu, bude potřebovat střešní okna i materiál na výstavbu komínu. Kvalitní a moderní střecha se neobejde bez izolačních materiálů, které budou chránit střechu před povětrnostními vlivy a zároveň zabrání úniku tepla z domu. Ceny energií stále stoupají a nikdo nechce za zimu protopit více, než je nezbytně nutné. K zvýšení hodnoty domu a jeho zateplení pod střechou napomohou vestavby. Dělají se suchou cestou ze sádrokartonu, jsou lehké, stavbu nezatíží a výsledek usilovné práce se dostaví velmi brzy. V obytném podkroví se zpravidla líbí mladé generaci, které tolik nevadí chodit po schodech, ale která ocení soukromí ve vlastních prostorách. Navíc bydlet pod střechou je romantické, zejména když za střešními okny poletují lehké sněhové vločky nebo barevné listy ze stromů.

Žádná stavba by nevypadala dobře, kdyby byly jednotlivé její součásti oprýskané a omšelé. Naštěstí je řešení po ruce, stačí nakoupit kvalitní barvy a laky, k tomu štětce, brusný materiál a pustit se do díla. Latě a prkna se dají nejen natřít barvou, ale také ošetřit lazurou, která dá vyniknout kresbě dřeva. Ve firmě MAZEPA se nejen dobře nakupuje, dá se tady také za dobrou cenu půjčit lešení.

Kdo si na stavbu sám netroufá, domluví si veškeré stavební práce na klíč, včetně demolice, zemních a pokrývačských prací.