I váš byt se může pyšnit originálním nábytkem

I váš byt se může pyšnit originálním nábytkem

Nemusíme být bytoví designéři, aby nás bavilo vybavování bytů. Zejména ženy mají často o vzhledu a stylu svého bydlení jasnou představu dávno před tím, než se vůbec stěhují do vlastního. Zatímco dřív měli všichni bydlení jako přes kopírák, dnes se fantazii meze nekladou a my si můžeme naše bydlení zařídit naprosto jakkoliv. Někdo upřednostňuje skandinávský styl bydlení, někdo miluje provance a jiný své bydlení nijak neškatulkuje a řídí se jen tím, co se mu líbí a co ne.

Asi každý chce, aby jeho bydlení bylo jedinečné a pokud možno něčím originální. I když nás tedy všechny lákají procházky a nákupy v obchodním domě Ikea, kde najdeme veškeré vybavení bytu od velkých skříní až po dózy na koření na jednom místě, existuje zde také velké riziko, že budeme potom všichni bydlet „v tom samém“. Originalita našeho domova se tak může docela rychle vytratit.

Kdybychom si měli každý doplněk nechávat vyrábět na míru, asi bychom se nedoplatili a vybavování našeho bytu by se mohlo protáhnout i o několik měsíců. To však neznamená že musíme mít ze sériové výroby naprosto vše. I jeden kus na míru vyrobeného nábytku může našemu domovu vdechnout úplně nový život. Truhlářství Pohoda nám vyrobí nábytek dokonale vyhovující našim potřebám a požadavkům. Jak praví jejich moto, fantazii se u nich zkrátka meze nekladou.

Truhlářství Pohoda pracuje pouze s vysoce kvalitními materiály. Vybrat si tak můžeme nábytek z masivu, laminy nebo exotických druhů dřevin. Nehrozí tedy, že by začalo dřevo postupem času pracovat a nábytek by tak ztrácel svůj původní tvar nebo se v horším případě začal rozpadat. Nejen že tak bude naše domovy zdobit nábytek, který nikdo jiný nemá, ale ještě se můžeme pyšnit vysoce kvalitním materiálem, ze kterého je vyrobený.

Díky letité praxi je firma schopna vyhovět požadavkům i těch nejnáročnějších zákazníků. Díky spolupráci s uměleckými kováři a lakýrníky dovedou náš nábytek k naprosté dokonalosti. Stačí tedy jen firmě představit naší vizi a můžeme se těšit na nový dřevěný přírůstek do našeho domu. Nábytek nám firma nejen vyrobí, ale také sama doveze a namontuje přímo na požadované místo.

A co všechno si můžeme u kovářství Pohoda nechat vyrobit? Firma se zabývá výrobou interiérového i exteriérového nábytku. Vytvoří nám tedy vestavěné skříně, zhotoví originální kuchyň, designové schody, kvalitní dveře nebo třeba repliky starožitného nábytku.