Léky pro muže, ženy i děti

Léky pro muže, ženy i děti

Lékárnu Na Náměstí pacienti najdou v nejseverněji položeném městě České republiky ve Šluknově. Ti, kteří sem přicházejí, oceňují individuální přístup k pacientovi, maximální vstřícnost pracovníků lékárny a jejich ochotu poradit a pomoci s každý problémem. Lékárna si v době vznikajících řetězců stále drží svou nezávislost, což umožňuje udržet šířku sortimentu, který jinde není. Díky partnerství s mnoha farmaceutickými firmami jsou tady léky a další zdravotní produkty za velmi příznivé ceny. Otevřeno je denně od osmi do sedmnácti hodin, a také v sobotu dopoledne.

Klienti se na magistry lékárny mohou obracet se všemi dotazy, když si například nejsou jisti, zda je konkrétní lék možné kombinovat s jiným léčivem, nebo si potřebují cokoli ověřit či konzultovat, mohou k dotazům využít e-mailové spojení. Pracovníci lékárny elektronickou poštu pravidelně sledují a na dotazy odpovídají.

Kromě léků na recept se Na Náměstí dají koupit volně prodejné léky na bolesti hlavy, zad, svalů a kloubů, a také na onemocnění dýchacích cest, chřipku a nachlazení, na problémy s trávením a alergie. S každým problémem není nutně potřeba chodit do ambulance lékaře, farmaceuti jsou odborně vyškoleni a doporučí preparát, který pacientovi pomůže.

Volně prodejné léky jsou zařazeny podle kategorií pro muže, ženy a děti. Muži si často kupují prostředky, které pomohou řešit jejich problémy v intimní oblasti nebo s vypadáváním vlasů. Ženy zase hledají preparáty na gynekologické obtíže, případně prostředky na zmírnění zdravotních projevů klimakteria nebo nevolnosti v těhotenství. Pro děti rodiče kupují první zdravotní pomůcky už v době kojenecké, v pozdější době věnují velkou pozornost jejich umělé výživě, výběru přesnídávek a příkrmů, a také vitamínů a dalších potravinových doplňků, speciálně určených pro nejmenší.

Zboží lze nakoupit přímo v lékárně nebo si ho objednat prostřednictvím internetu.