Dům včetně interiéru od špičkových architektů není nesplnitelný sen

Dům včetně interiéru od špičkových architektů není nesplnitelný sen

To, že stavba domu zdaleka není jen o samotných stavebních pracích ale především o důkladné přípravě a všech dokumentech, snad už ani nemusíme psát. Ovšem když se rozhodnete stavět a chcete dům přesně podle svých snů, pak by vaše první kroky měly směřovat do architektonické kanceláře. Pokud jste z Prahy, vaše kroky by měly vést na Evropskou ulici v Praze Dejvicích, kde sídlí architektonická kancelář Petr Lédl arch. Tým zkušených architektů si poradí s každým vaším přáním i případným problémem, který by mohl nastat a na svém kontě mají nespočet bytových domů, rodinných domů, zaměřují se i na občanské stavby jako je třeba Medusa House na Pankráci nebo řada autosalonů, problém tomuto týmu nedělají ani železniční zastávky nebo školy a obchodní centra. Kromě exteriéru si u této architektonické kanceláře můžete nechat vyhotovit i návrh interiéru a to od restaurací přes byty až po sportovní haly.

Architektonická studie je jedna z nejzásadnějších fází stavby, architekt se seznamuje s úkolem, formuje se zadání a upřesňují se požadavky investora. V této fázi se hlavně hledají koncepty a zásadní je společná spolupráce. U Petra Ledla arch je na to kladen velký důraz a všichni architekti nejen že skvěle rozumí svému oboru, ale také jsou vstřícní ke klientům a vždy se snaží najít společnou cestu. V této fázi je však také třeba aby investor přesně věděl, jaké jsou jeho finanční možnosti a návrh jim mohl co nejvíce vyhovět.

Ale architektura není jediná věc, na kterou se tato kancelář zaměřuje. Nabízí i projektové práce. To zahrnuje projektovou dokumentaci, která je podkladem pro stavební úřad a pro samotnou realizaci stavby. Dělí se na několik stupňů, především podle účelu a podrobnosti rozpracování projektu. S tím, co pro který úřad a pro kterou fázi projektu potřebujete už vám poradí odborníci. Mezi další služby této firmy potom ještě patří interiérový design a inženýrská činnost, proto se na ně před začátkem každé stavby neváhejte obrátit.