Bydlet v bytě s terasou v centru Prahy

Bydlet v bytě s terasou v centru Prahy

Společnost ISP byla založena v roce 1992, její sídlo je v Praze – Modřanech a předmětem její činnosti jsou realizace staveb. Jde o kompletní dodávky staveb i jejich jednotlivých konstrukcí. Firma ISP má bohaté zkušenosti s novostavbami, rekonstrukcemi bytů a činžovních domů, opravami i modernizací staveb nejrůznějšího charakteru. V domech buduje výtahy, na zahradách bazény, dělá i železobetonové konstrukce průmyslových staveb, opravuje vodojemy a čističky odpadních vod.

Vzhledem k tomu, že se v posledních letech stále více využívají ke stavbě nových bytů půdní prostory v centru Prahy, věnuje se této problematice a pracím souvisejícím s těmito stavbami. Staré domy jsou krásné a pohodlné, ale potřebují revitalizaci a modernizaci. Je škoda nevyužít prostorné půdní prostory, které poskytují nádherné bydlení v centru města a přitom s možností mít terasu pro relaxaci s výhledem na celé město. Při budování půdních vestaveb se modernizuje střecha, která získá nové izolační prvky, opraví se nebo rekonstruuje fasáda. Ve starých domech bývají jen zřídka výtahy, což bývá velmi nepříjemné nejen pro mladé obyvatele s malými dětmi, ale zejména pro starší lidi. Ti jsou někdy nuceni okolnostmi, spojenými se snížením jejich hybnosti, svůj byt, na který byli po léta zvyklí, opustit. Řešením je vybudování nového výtahu. Někdy se dají využít prostorné chodby k vybudování vestavby pro výtah. Tam, kde to není možné, se volí přístavba. Jde o moderní prvek domu, většinou prosklenou šachtu, v níž se kabina výtahu pohybuje až do původně půdních prostor.

Společnost IPS si za dobu své existence vytvořila spolehlivý a profesně kvalifikovaný tým ověřených spolupracovníků a dodavatelů různých výrobků a služeb. Díky tomu firma při realizaci dodávek vyniká jak kvalitou odvedené práce, tak včasným provedení zakázek.