Do garsonky i mezonetu

Do garsonky i mezonetu

Zakázková výroba nábytku má stále více přívrženců. Nábytek na míru si objednávají majitelé malinkých bytů, kteří ve svém obydlí chtějí využít každý centimetr prostoru, lidé, kteří mají naopak velké byty, případně i s vysokými stropy, v historických bytech, do nichž se běžně prodávaný nábytek příliš nehodí, a také ti, kteří se rozhodli využívat k bydlení půdní prostory a obývají mezonetové byty.

Truhlářství Přemysla Škarvady dokáže splnit každé přání zákazníka, ať už jde o výrobu dřevěného nábytku, kuchyňské linky nebo celodřevěného schodiště. Nábytek a další designové prvky vyrábí nejen pro útulný a krásný domov, ale také pro stylové kanceláře a ubytovací zařízení.

Zákazníkova představa je zkonzultována s odborníky, je vyhotoven 3D grafický návrh a zajištěn veškerý servis spojený s výrobou, dopravou na místo určení a montáží.

Při objednávce kuchyně na míru si lze vybírat z různých materiálů a provedení dvířek. Folie ochrání pracovní i úložný prostor před mechanickým poškozením a jsou nenáročné na údržbu. Dýhy imitují různé druhy dřeva a dodají pracovnímu prostoru v kuchyni přírodní vzhled. Lakované linky se vyznačují vysokým leskem, příznivci rustikálního nábytku dají přednost patinované povrchové úpravě nebo efektnímu nástřiku v barvě slonové kosti.

Celodřevěná schodiště se hodí do všech prostor rodinných domů i mezonetových bytů, dodávají se v klasickém provedení i v kombinaci s moderními nerezovými prvky. Součástí nabídky služeb je i obložení betonových a kovových skeletů schodiště. Každý interiér má trochu jiné dispozice, schodiště je tedy vždy originálem.

Interiérový nábytek se dá umístit i do atypických prostor, je vyrobený z kvalitních materiálů a má díky užití moderních technologií dlouhou životnost a stálost. Díky výrobě na zakázku se dá celý interiér dokonale sladit do všech detailů.