Krásné oblečení jen na jeden den

Krásné oblečení jen na jeden den

Každá nevěsta chce být ve svůj svatební den krásná, výjimečná, chce se líbit. Na tak důležitou událost si lze šaty samozřejmě koupit, ale budou oblečeny jen jednou a potom skončí někde na dně šatníku. Stejně tak se jednorázově použijí různé doplňky, jako je čelenka, závoj, rukavice, květinové ozdoby, případně obuv. Proto je rozumnější navštívit svatební salon a vše si půjčit. Po skončení slavnostní události se vše vrátí zpět do salonu a je po starostech. V salonu se dá vybrat také vhodné oblečení pro ženicha, koupit nebo půjčit. Oblečení snoubenců a ostatně i dalších svatebčanů může být díky salonu skvěle barevně sladěné. Zkušené pracovnice s výběrem ochotně poradí, pomohou a zajistí i případnou úpravu oblečení, aby dokonale sedělo.

Do salonu chodí převážně snoubenci pro svatební šaty, obuv, pánské obleky, košile a doplňky, ale zavítají sem i zákazníci, kteří se chystají na nějakou jinou společenskou událost. Třeba na ples, maturitní večírek, do tanečních, na prodlouženou. Velký výběr šatů je i pro družičky nebo ke svatému přijímání.

Svatební šaty se půjčují obvykle na čtyři až pět dnů, od čtvrtka nebo pátku do pondělí, platí se za ně záloha. Dají se i koupit, cena se odvíjí podle toho, zda jsou úplně nové nebo již byly použity. Salon pravidelně dělá i výprodeje svatebních a společenských šatů a posílá je zájemcům poštou. Modely dámského i pánského oblečení se neustále doplňují, vybere si opravdu každý. Pro pány jsou určeny kvalitní obleky značky LARE Collection ve velikostech od 50 do 58, v černé, stříbrošedé, černošedé, tmavě modré nebo tmavě antracitové barvě, s proužkem i bez. K obleku si lze vybrat vhodnou košili, kravatu, motýlka, manžetové knoflíčky a kravatovou sponu. Šaty pro družičky jsou ve velikostech 80 až 155 centimetrů, obleky pro tří až jedenáctileté chlapce. K oblečení se dají půjčit i boty.