Dopřejte svému zraku to nejlepší

Dopřejte svému zraku to nejlepší

Lidé prožívají svět především pomocí zraku, díky němu vidíme, kde se nacházíme, co děláme, tváře svých blízkých, rozpoznáváme jejich emoce a děláme si obrázek o tom, co jak vypadá. Právě proto bychom si svůj zrak měli hýčkat a starat se o něj, ovšem na to řada z nás zapomíná, až do doby, než má se zrakem nějaké potíže, špatně vidí do dálky nebo nepřečte malá písmenka. Ovšem návštěvy očního lékaře se vůbec nemusíte bát, v mnoha v případech k němu ani nemusíte, ale zrak vám změří přímo v optice a to pomocí nejnovějších metod a přístrojů. Navíc nemusíte pak už nikam chodit s lístečkem na výrobu brýlí ale pouze si své nové brýle přijdete vyzvednout.

Na měření zraku se zaměřují snad v každé optice a výjimkou není ani optika Hlučínoptika Ludgeřovice. Měření zraku v optické má tu výhodu, že nečekáte v nekonečné frontě jako u lékaře a přitom si můžete být jistí, že jste v péči profesionálů. Přístup optiky je také mnohem individuálnější, s optikem si začnete rozumět už během vyšetření a on vám potom může pomoct vybrat brýle, které vám budou nejlépe sedět a hodit se k vám. A pokud se rozhodnete, že nechcete nosit brýle, ale raději kontaktní čočky, ty vám také v optice pomohou vybrat a naučí vás jejich aplikaci a naučí vás jak se o ně starat.

Toho, že by v optice nebyly k dispozici profesionální přístroje na vyšetření se rozhodně také nemusíte bát, naopak obě výše zmíněné optiky nabízí nejmodernější 3D vyšetření zraku, kterému se tak někdy říká zážitkové vyšetření zraku. Jedná se o nejnovější metodu měření zraku, která přesně určí dioptrie a to za co nejpřirozenějších podmínek. Od normální metody se odlišuje především tím, že měří obě oči zároveň a v současné době je to nejlepší možná metoda měření zraku. Proto pokud si toho svého vážíte, objednejte se na vyšetření.