Ordinace přijímá pacienty

Ordinace přijímá pacienty

V Miroslavi, třicet kilometrů od Znojma, se lze přihlásit do ordinace praktické lékařky MUDr. Ludmily Kellnerové. Přijímá pacienty starší devatenácti let, poskytuje komplexní péči v oboru všeobecné praktické lékařství a velký důraz klade na prevenci. Zastává názor, že lidé by měli o své zdraví pečovat, chodit pravidelně na preventivní prohlídky, aby se příznaky onemocnění daly odhalit ještě v době, kdy nemoc zcela nepropukla. Pravidelné odběry biologického materiálu jsou pro ni samozřejmostí, pokud něco není v pořádku, pacientovi se věnuje s mimořádnou péčí sama nebo ho odesílá na další vyšetření ke specialistům. Kdo její rady vyslechne, má velkou naději, že se vyhne chronickým onemocněním.

Doktorka Miroslav, okolní krajinu, architekturu města i tamní vinice  miluje, a možná to je důvod, proč si v tomto kraji otevřela ještě jednu ordinaci, a to v nedalekých Hostěradicích. V Miroslavi ordinuje tři dny v týdnu, v pondělí, ve středu a v pátek, v pondělí a v pátek už od sedmé hodiny. V úterý a ve čtvrtek ji v tuto hodinu najdete v Hostěradicích. Kdo potřebuje její konzultace, poradenství, případně se chce domluvit na očkování, může využít delší ordinační hodiny, které má ve středu v Miroslavi až do 18. hodiny. Spolupracuje se šesti zdravotními pojišťovnami, oborovou zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví, ministerstva vnitra, českou průmyslovou, revírní bratrskou a všeobecnou. Má pověst ochotné trpělivé ženy s lidským přístupem a empatií, která každého pacienta ochotně vyslechne a hledá řešení pro jeho zdravotní problémy.

Pacienti do ordinace ale nechodí jen tehdy, když jsou nemocní, lékařka ochotně posoudí zdravotní stav žadatelů o řidičský, potravinářský nebo zbrojní průkaz a vydá patřičné potvrzení. Nevyhýbá se ani nadstandardním službám, například naočkuje cestovatele, kteří se chystají do exotických zemí.