Ubytování v kraji vína a radosti

Ubytování v kraji vína a radosti

Není to jen láska k vínu a přírodě, která nás táhne na jižní Moravu. Je to také romantická atmosféra, srdeční lidé a pohostinnost tohoto regionu, která nás láká k návštěvě. K tomu, abychom jižní Moravu poznali, je totiž třeba zapojit všechny smysly.

Návštěvu jižní Moravy si můžeme zpestřit nejen ochutnávkou kvalitních vín, ale také pozorováním tamní historie. Snad neexistuje období, které by se na jižní Moravu neotisklo. Cestování po ní tak může zároveň připomínat cestování staletími.

Málokdo si na jižní Moravě udělá jen krátkou zastávku výlet. Když už se rozhodneme zkoumat vůně a chutě tohoto kraje, je třeba si na to vyhradit víc než jeden den.

Pokud hledáte hezké a čisté ubytování na krásném místě, ale zároveň si chcete peníze šetřit hlavně na výlety a dobré víno, vyzkoušejte Penzion u Hiclů ve Velkých Pavlovicích. Vybrat si můžete z apartmánů nebo penzionů. Areál je kromě levného ubytování vybaven také restaurací a samozřejmě také vinným sklepem. Kromě toho, že je jižní Morava místem pro zamilované a skvělým prostředím pro rodinné výlety, je také vyhledávanou destinací pro firemní akce, oslavy nebo večírky. Penzion u Hiclů je proto vybavený společenskou místností, která je na tyto akce připravená.

Nejen dospělí, ale také děti si na jižní Moravě přijdou na své. Zejména v období zrání vína se náš penzion stává oblíbeným cílem zájezdů do vinných sklípků. Pro ještě lépe strávený čas v našem sklípku jsme pro vás připravili také balíčky. V rámci těch můžete naše vína ochutnat pod vedením znalců, kteří vás provedou degustací a vysvětlí vám všechny podrobnosti o vzorcích, které zrovna pijete. Součástí balíčku je také drobné občerstvení nebo večeře a samozřejmě také prostředí, ve kterém se budete cítit příjemně.

Pokud by vám degustace v našem sklípku nestačila, můžete si projít takzvanou Moravskou vinařskou stezku. Pokud do Velkých Pavlovic zavítáte v druhé polovině prázdnin, neměli byste si nechat ujít letní krojované hody. Mezi další tradiční kulturní akce konané každoročně ve Velkých Pavlovicích patří tradiční výstava vín, burčákové slavnosti nebo vinobraní.