Dveře musí domu sedět

Dveře musí domu sedět

Chtěli byste svůj interiér ozvláštnit novými dveřmi a jedinečně oddělit jednotlivé místnosti od sebe, abyste měli větší soukromí a klid, ale nevíte, kde dveře vybírat, jak změřit potřebné rozměry ani jak je popřípadě namontovat? Právě proto je tady naše firma Zbyněk Kubů, která nabízí velký výběr z mnoha druhů dveří SAPELI ale také konzultace, zaměření, dodávku i montáž a servis dveří od tohoto českého výrobce.

Vybrat správné dveře se může jevit jako velmi jednoduchý úkol, avšak pokud chcete být se svým výběrem dokonale spokojení, je dobré brát v potaz několik detailů. Na první pohled se mohou kromě designu jevit všechny dveře jako obdobné, ale když se zaměříte na jejich vlastnosti, zjistíte, jak moc se liší. Vchodové dveře jsou prvním, u čeho se hosté zastaví a dělají vizitku domu, proto by měly působit dobře. Kromě toho je však u vchodových dveří ideální bezpečností prvek, aby se k vám do domu nedostal žádný nevítaný host. V bytových domech potom vchodové dveře musí být protipožární a na rušných místech jistě oceníte protihlukové dveře. V interiéru potom také oceníte rozdílné vlastnosti dveří, kdy klimatické dveře jsou schopné dokonale oddělit klima dvou pokojů a voděodolné dveře, které odolají páře i vodě jsou ideálním řešením například do koupelny.

Jako další hraje velkou roli výběr materiálu, zda dveře budou mít prosklené průhledy, jaký typ kliky a systém otevírání zvolit ale také zárubně a technické detaily jsou zásadní. Právě s těmito věcmi je nejlepší nechat si poradit od odborníků, nechat si změřit prostor a dveře namontovat. Také pokud sháníte atypické dveře nebo atypický typ otevírání, dveře SAPELI vám je mohou nabídnout.