Brzdové trubky na počkání

Brzdové trubky na počkání

Automobilové náhradní díly, zvedací a vázací technika, to je hlavní sortiment, který zákazníci najdou ve východočeské firmě AUTOsvětla Davida Čiháka. Firma se od roku 1990 zabývá prodejem náhradních dílů, autopotřeb, žárovek a elektrovýbavy automobilů, ložisek, řemenů, gufer, filtrů a dalšího materiálu pro průmysl. Jednou ze stěžejních oblastí je prodej autosvětel a příslušenství, například zásuvek k těmto autosvětlům. Některá autosvětla jsou ve firmě kompletována a dodávána velkoodběratelům. Majitelé tahačů tady určitě najdou ta nejvhodnější přídavná světla dálková, pracovní, mlhová i brzdová, včetně moderních LED světel. Světlo na bázi LED svícení je vhodné jako pracovní, a to zejména pro svou nízkou spotřebu. Osvětlení registrační značky v provedení LED a poziční světla LED jsou vhodným bezpečnostním prvkem a na autě i velmi dobře vypadají. Montáž LED světel má svoje specifika, vždy je při ní třeba dbát na dokonalé zaizolování přívodních kabelů. LED světla totiž mohou přes kabel natáhnout vzdušnou vlhkost, která se uvnitř světla srazí a celé světlo zničí.

V sortimentu je zastoupena i zvedací a upínací technika, řetězy, tkané popruhy, kurty a komponenty, jako jsou háky, třmeny omega a úchytná oka. Dále si zákazníci mohou koupit maziva, oleje, autobaterie a nemrznoucí směsi.

V kamenné prodejně v Dvorské ulici v Hradci Králové jsou pro zákazníky připraveny maznice a mazací lisy pro různé typy koncovek, těsnící papír, plošná těsnění a hadice pro průmyslové aplikace. Na počkání si lze nechat vyrobit brzdové trubky v zakončeních SAE a DIN na profesionálním lisu z francouzských třívrstvých polotovarových trubek. Brzdové a palivové trubky, a také některé trubky řízení, se v Hradci Králové vyrábějí skoro na všechny typy vozidel. Brzdové trubky se prodávají v metráži, třívrstvé ocelové a měděné, a k nim koncovky, spojky a redukce. Další věci si lze objednat prostřednictvím e-shopu.