Vaše auto odtáhneme v jakoukoliv denní dobu

Vaše auto odtáhneme v jakoukoliv denní dobu

Když se váš automobil uprostřed opuštěné cesty mezi dvěma městy z ničeho nic rozhodne, že přestane z nějakého důvodu fungovat, dokáže vám zavařit na opravdu perné chvíle, obzvlášť potom v létě. Ono upřímně ani v zimě uvíznout v ledovém automobilu není žádná sláva, ale možná je to příjemnější zážitek než stát ve čtyřiceti stupních na okraji dálnice a nevědět si rady co dál. Vedro je ten nejmenší problém, jakmile začne docházet voda už vás přejde veškerá legrace. To vám ovšem nehrozí, pokud si do mobilu uložíte číslo na Auto Kadet, nonstop odtahovou službu, která vaše vozidlo odtáhne v jakoukoliv denní či noční dobu, a to z jakéhokoliv místa po celé Evropě.

Auto Kadet poskytuje komplexní služby pro motoristy, od vyproštění z místa zásahu a odtažení až po zajištění opravy, náhradního vozidla, ubytování a vyřízení pojistné události, díky čemuž šetří váš čas, peníze i nervy. Hlavními moty této společnosti je rychlost a efektivita při pomoci motoristům a co největší snaha jim složitou situaci ulehčit. Co ještě potřebujete vědět je, že auto Kadet je smluvním partnerem všech významných asistenčních společností a spolupracuje s pojišťovnami, takže většina jejich služeb je primárně hrazena z předplacených asistenčních služeb, které jsou součástí povinného ručení, některých platebních karet nebo havarijního pojištění. Z toho plyne, že se auto Kadet vždy snaží minimalizovat vaši finanční spoluúčast.

Dále potom jistě stojí za zmínku, že auto Kadet nevyprošťuje a neodtahuje jen osobní automobily, jejich technika stačí i na nákladní a užitkové vozy. Porouchané nebo havarované auto vždy podle vašich požadavku odtáhnou moderní technikou do nejbližšího autoservisu, domů nebo kam jen bude třeba, a proto se nemusíte bát, že by se autu něco stalo cestou kvůli neodbornému zásahu. Po dobu šetření nehody, opravy nebo pojistné události zajišťují také nonstop střežené parkování. Pokud se však jedná jen o menší závadu na vozidle, zvládne ji na místě vyřešit zkušený servisní technik.