Autem na dovolenou díky Krnepu bez starostí

Autem na dovolenou díky Krnepu bez starostí

Léto bez auta si dokážeme jen těžko představit. Jistě, na dovolenou se dá jet i vlakem nebo autobusem, ale přece jen, do auta se toho vejde více a člověk má potom volnost, že může jet kam chce. Ovšem, než na takovou dovolenou vyrazíte, je lepší si auto nechat zkontrolovat, přece jen v mnoha zemích v zahraničích by se spolehlivý servis hledal těžko anebo by vaše peněženka velmi zaplakala. Autoservis Krnepo v Praze provádí preventivní prohlídky před dovolenou, abyste si mohli být naprosto jistí, že váš plechový kamarád všechny dálky a nástrahy cesty zvládne.

Pokud by však přece jen při prohlídce byl zjištěný nějaký nedostatek, nemusíte se bát, že na dovolenou neodjedete. U Krnepa najdete i rychloservis, kdy se o všechny drobné nedostatky, které by mohly znepříjemnit jízdu postarají takřka na počkání. V pneuservise vyváží pneumatiky, popřípadě přezují, v autoservise vymění tlumiče, olej a zajistí co je třeba. Zárukou kvality je už jen to, že tato firma funguje už od roku 2002 a za tu dobu nasbírala mnoho zkušeností a spokojených zákazníků.

Když by však problém byl závažnější, nebo se vám auto před dovolenou rozbilo, nemusíte hned zoufat a volat do hotelu a rušit ubytování. Autoservis Krnepo nabízí i autopůjčovnu. A půjčit si auto není žádná věda. Vybrat si můžete z několika modelů a možná se vám ještě možnost zapůjčit si větší auto, než máte, do kterého se toho víc vejde, že už na dovolenou nebudete chtít jet jinak. Pro ty, kteří by toužili po nevšedním zážitku je v půjčovně k dispozici i cabrio BMW. Auta tato půjčovna půjčuje i pro uber nebo taxi. Mimo tyto služby jistě potom stojí za zmínku pronájem limuzín. Ať už si chcete užít slavnostní den, nebo jen pocit jízdy městem v drahém autě s vlastním řidičem a připadat si jako hvězda, můžete si tento sen jednoduše splnit. V případě, že zatoužíte po změně a chcete si pořídit jiné auto, můžete navštívit i autobazar Praha, který také spadá pod Krnepo.