Využívejte altán po celý rok

Využívejte altán po celý rok

Léto a posezení na zahradě prostě patří k sobě. Není nad to sedět v altánku, pít studenou limonádu a sledovat, jak se dělá jídlo na grilu. Po večerech pořádat oslavy s kamarády nebo jen odpoledne posedět v příjemném stínu. Takovou grilovací party však umí spolehlivě zkazit letní přeháňka. Nebo naopak, pokud hostům svítí do očí a nechtěně se opalují i pod altánkem tak to také není úplně ono. Právě proto je tu naše společnost Funkční altán.

Jak už název napovídá, jde nám především o to, aby byl váš altán plně funkční, a to nejen v létě za pěkného počasí. Vyrábíme plachty na pergoly i na altány, které mohou sloužit jako zastínění i ochrana před deštěm a jinými vrtochy počasí. Používáme plachtovinu, která slouží i na výrobu plachet pro kamiony, proto si můžete být jistí, že snese opravdu hodně. Z altánu se tak díky plachtě na altány může stát na zimu praktický sklad sezonních věcí, které není kde jinde uskladnit. Veškerá výroba opláštění je zcela v rukou naší firmy, nemáme externí výrobu, a tak si můžete být jistí, že výroba i montáž je vždy prováděna kvalitně a odborně. Z plachet vám můžeme vyrobit i obaly na nejrůznější stroje a vybavení.

U nás máte na výběr z vysoké variability plachet, jejich gramáží i barev, aby zvládly pokrýt opravdu všechny vaše přání a požadavky. Vždy si však můžete být jistí, že naše plachty nepromoknou, neprofouknou, zastíní a také uzavřou a ochrání prostor. Variabilní je také montáž a upevnění plachet. Můžete si zvolit rolovací upevnění na otočné turnikety kdy se srolované plachty upevní pomocí řemínků nebo shrnovací, kdy se upevní pomocí kolejnic a pojízdných koleček. Pomocí našich plachet také můžete rozdělit prostor na více částí, a to jak na trvalo tak na posuvných kolejnicích.