Hledáte originální povrch do interiéru i exteriéru?

Hledáte originální povrch do interiéru i exteriéru?

Pokud právě přemýšlíte, jaký povrch pořídit na terasu, kolem bazénu, na zimní zahradu nebo kamkoliv jinam do exteriéru, pak by vás mohlo zajímat více informací o kamenných kobercích PIEDRA. Jedná se o litou podlahu ze směsi oblázků a pojiva, která dodá exteriéru jedinečný vzhled, je příjemná na chození i se vyznačuje vysokou odolností, pevností a trvanlivostí. Tyto povrchy jsou pevnější než beton, a proto snadno odolají i velkému zatížení a námaze. Povrch je navíc beze spár a snadno se svým tvarem přizpůsobí povrchu, kde bude položen. Mimo to si můžete u prodejců těchto koberců, jako je například Profi CB vybrat z opravdu mnoha barevných variant i velikostí oblázků.

Pokládka těchto kamenných koberců je opravdu jednoduchá, zvládne ji každý zkušený řemeslník, při realizaci se nemusí provádět vyrovnání podkladu. Pokud na to nemáte čas nebo si netroufnete, může se o pokládku postarat právě společnost Profi. Kromě toho, že u nich dané produkty můžete koupit, poradí vám při výběru, zpracují cenové nabídky a mnoho dalšího. Kamenné koberce však nejsou jedinou specializací této firmy mimo podlahové systémy se zabývá i omítkovými, fasádními a zateplovacími systémy.

Ale zpátky ke kamenným kobercům a jejich výhodám. Každého samozřejmě zajímá, jak jsou tyto povrchy náročné na údržbu. Odpověď zní že vůbec. Venku stačí jednoduše použít tlakovou hadici a smýt nečistoty. Mramorové koberce se potom hodí i do interiéru, kterému dodají luxus a zajímavost. Hodí se především na chodby, do kuchyně nebo do garáže. Nabídka vzorů je opět velmi široká a mramorové koberce jsou protiskluzové, drží prach při zemi, čistí se snadno vysavačem, nepropouští vodu a dá se pod ně zabudovat podlahové vytápění. Zkrátka samé výhody a originalita k tomu. Zajděte tedy k Profi CB si nějaký vybrat a poptat se na více detailů.