Výšek se nebojíme

Výšek se nebojíme

Budovy rostou stále více do výšky a někomu se jen při pohledu z okna zatočí hlava. Avšak i okna ve vysokých patrech je třeba umýt, opravit fasádu nebo opatřit římsy ochranou proti ptactvu. Právě od toho je tady naše firma HaM zaměřená na výškové práce, kde všichni pracovníci mají pro strach z výšek uděláno a prošli patřičným proškolením. Náš obor výškové práce pomocí horolezecké a speleologické techniky zahrnuje širokou škálu prací, které lze jen těžko provést jinak než s příslušnou technikou.

Oborů, kde můžete využít výškové práce je opravdu mnoho. Mnohdy se stane, že je třeba opravit něco na střeše, nebo ve výšce, kam by bylo nebezpečné se dostávat bez jištění a plošina tam nedosáhne, a právě na to jsou pracovníci s horolezeckým vybavením ideální volbou. Postaráme se o rekonstrukce fasád, zateplování budov, čištění okapů a konstrukcí ale i opravy střech a komínů. Dále nám můžete svěřit klempířské práce ve výškách, montáž hromosvodu nebo tmelené spár u panelových domů. Naše zaměření je opravdu široké a v nabídce nesmí chybět ani instalace sítí a ochrany proti ptactvu a hmyzu.

Nejen na opravy a rekonstrukce však využijete služeb naší firmy. Kde pomůžeme nejvíce je při likvidování následků nebo hrozeb přírody. Například při bouřce, kdy se lámou větve stromů a zůstávají nebezpečně viset, nebo dopadnou na střechu a hrozí že spadnou. Dále pomáháme v zimě, kdy hrozí pád rampouchů a sněhu, nebo právě když dojde k poškození budovy. V oboru výškových prací máme dlouholeté zkušenosti, využíváme kvalitní vybavení a neváháme přijmout zakázky menšího i většího rozsahu. Na prvním místě je pro nás kvalitně odvedená práce a spokojenost zákazníka.