Zboží se přepravuje rychle a bezpečně

Zboží se přepravuje rychle a bezpečně

Společnost Longwin Air + Ocean Czech s. r. o. nabízí služby spojené s mezinárodní leteckou a námořní dopravou, a také zasilatelstvím. Zabývá se spedicí, logistikou, celní deklarací a skladováním. Bezpečně přepravuje námořní zásilky do jakéhokoli místa určení. Společnost koordinuje celý proces, vybírá správné způsoby dopravy a nakládací zařízení, aby byla přeprava skutečně spolehlivá. Dispečerům společnosti poskytují aktuální přehled o stavu zásilky moderní informační systémy. Nejrychlejším způsobem, jak zásilku přepravit, je letecká přeprava. Zásilky jsou díky ní vždy na libovolném místě určení včas.

Společnost Longwin Air je globálním specialistou na leteckou přepravu a nabízí pravidelné letové spojení mezi všemi důležitými obchodními destinacemi na světě.

Dalším druhem dopravy, kterému se společnost věnuje, je námořní. Kombinuje se i s jinými druhy dopravy, a to například železniční. Longwin může nabídnout to nejlepší dopravní spojení pro každého. Trasa se plánuje individuálně pro každého zákazníka, zboží putuje doslova od dveří zadavatele ke dveřím odběratele. Je dopravováno železničními vagóny po celé Evropě i Číně. Zákazníkovi je k dispozici i servis, spojený s proclením zboží, samozřejmostí je systém, díky němuž lze sledovat pohyb zásilky do celou dobu, kdy se nachází na cestě.

Doslova výzvou jsou pro společnost nadměrné, spěšné a velmi těžké zásilky. Lodní dopravou se převážejí celá vybavení továren, doručení je náročné na koordinaci, ale společnost má pro tyto účely to nejlepší technické vybavení. Lodí nebo i vzdušnou cestou dokáže přepravit náklady těžší než dvacet tun.

Longwin má k dispozici více než 500 000 čtverečních metrů prostoru v moderních skladech po celém světě. Sklady jsou vybavené přesně takovou technikou, jakou zákazník potřebuje. Zboží se ukládá na paletách, ve větších blocích, ale je možné bezpečně uskladnit i drobné zásilky. Sklady jsou přizpůsobené potřebám různých odvětví, od módy, po průmysl, chemikálie a také spotřební zboží.

Společnost Longwin pozorně naslouchá všem svým zákazníkům, aby poznala jejich potřeby a porozuměla jim. Poskytuje jim i další služby, které se stávají přidanou hodnotou k mezinárodní dopravě.