Oči na slunci mhouřit nemusíte

Oči na slunci mhouřit nemusíte

Zdá se vám, že poslední dobou hůře vidíte? Navštivte oční optiku, kde vám optometrista změří zrak. Oční optika Brno Joy optik nabízí měření zraku na pracovištích Zahradníkova a Bubeníčkova zdarma, když si koupíte brýlovou obrubu v hodnotě nad 1.500 Kč. Protože zájem o měření je velký, raději předem zavolejte domluvte si termín, který by vám vyhovoval.

Brýlovou obrubu, která by vám seděla, si určitě vyberete, JOY optik jich má v nabídce více než osm tisíc. Můžete mít plastové, kovové, vrtané, poloobruby, dámské, pánské, dětské, se slunečním klipem, sportovní. Vybere si úplně každý. K brýlovým obrubám si najdete ty nejvhodnější čočky, jednoohniskové, samozabarvovací, pracovní i multifokální. Teď, na začátku letní sezóny, je na samozabarvovací čočky padesátiprocentní sleva, tak ji nezmeškejte. V létě nebudete muset při přechodu z místnosti na ulici řešit výměnu brýlí, vaše dioptrické se vám automaticky zabarví a ochrání váš zrak před slunečními paprsky. Pro řidiče jsou ideální samozabarvovací polarizační čočky, které za špatného počasí umožní díky svým unikátním vlastnostem vidět lépe. Při zatažené obloze mají vysoce kontrastní žlutozelený odstín a umožní vynikajícím způsobem rozlišit detaily, za ostrého slunce pohodlný měděný odstín a pohltí přebytečné světlo. Samozabarvovací čočka, která chrání před ostrým sluncem ve venkovním prostředí, má ochranný tmavě hnědý odstín. Chrání před UV zářením, oslněním a dovoluje komfortní vidění bez rušivých kontrastů.

Individuální multifokální brýlové čočky jsou vyrobené na míru zákazníkovu a pro konkrétní brýlovou obrubu. Kdo si není jist, zda mu budou multifokální čočky vyhovovat, může si je přijít vyzkoušet. Na míru zákazníkovi se dělají i kancelářské brýlové čočky, které při práci u počítače zohledňují preferovanou pracovní vzdálenost. Kanál je nejširší v oblasti, kterou zákazník při dívání používá nejčastěji. Pro lepší vidění a pohodlí je důležitá antireflexní vrstva. Plastové brýlové čočky se vyrábějí s různými povrchovými úpravami i v asphérickém provedení, stále jsou však některými zákazníky oblíbené minerální neboli skleněné. I ty prodejnách JOY optik na Svratecké, Líšeňské, Tuřanka, Náměstí Karla IV., Jihlavské a Merhautově najdete.